Prima paginăAnunțurioctombrie 2018 › Lansare volum aniversar "MAC 80. Emil Barbu Popescu – Contribuții la Dezvoltarea Arhitecturii Românești și a Invățământului de Specialitate"
31 octombrie 2018 • Evenimente

Lansare volum aniversar "MAC 80. Emil Barbu Popescu – Contribuții la Dezvoltarea Arhitecturii Românești și a Invățământului de Specialitate"

Avem deosebita onoare de a vă invita să fiți alături de noi

luni 5 noiembrie 2018, ora 17.00,
la sediul Uniunii Arhitecților din România din str. Jean-Louis Calderon nr. 48, sector 2
București,

la evenimentul lansării volumului aniversar bilingv MAC 80. Emil Barbu Popescu – Contribuții la Dezvoltarea Arhitecturii Românești și a Învățământului de Specialitate. 

Lansarea va avea loc în prezența personajului principal al cărții și a numeroși prieteni ai săi, care vor lua cuvântul cu acest prilej.

Volumul monografic a fost realizat la Editura Universitară ”Ion Mincu” în urma unui parteneriat încheiat între Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” – București, Uniunea Arhitecților Români și Fundația Arhitext, are 272 de pagini bogat ilustrate și numeroase texte și comentarii prin care sunt puse în evidență anumite trasee de evoluție ale arhitecturii românești din ultimii cincizeci de ani.  

Arh. Ileana Tureanu

Președintele Uniunii Arhitecților din România