Prima paginăAnunțurioctombrie 2018 › OAR București aniversează Ziua Mondială a Arhitecturii lansând un concurs dedicat tinerilor arhitecți
1 octombrie 2018 • Profesional

OAR București aniversează Ziua Mondială a Arhitecturii lansând un concurs dedicat tinerilor arhitecți

Stimați colegi,

Ordinul Arhitecților Filiala Teritorială București are plăcerea de a invita tinerii arhitecți să participe la concursul de arhitectură „A new design story” organizat de Meșteshukar ButiQ cu sprijinul OAR București prin intermediul Anualei de Arhitectură București 2018.

Concursul debutează pe 1 octombrie, de Ziua Mondială a Arhitecturii, marcând această dată într-un mod relevant pentru profesia de arhitect și implicând activ organizația în formarea profesională a viitorilor arhitecți.

Obiectivul concursului constă în implementarea celei mai bune soluții arhitecturale pentru proiectarea și reamenajarea magazinului Meșteshukar ButiQ situat pe strada Edgar Quinet 7, București.

Meșteshukar ButiQ este o întreprindere socială non-profit care promovează meșteșugurile tradiționale rome și românești. Produsele MBQ sunt realizate de meșteșugari locali și constituie o alternativă etică și responsabilă la bunurile de larg consum, iar spațiul în care își desfășoară activitatea trebuie să reflecte aceleași principii și să susțină obiectul de activitate al asociației.

Concursul este deschis tuturor tinerilor arhitecți, se desfășoară în limba engleză, iar jurizarea propunerilor este realizată de specialiști din domeniu. Premiile oferite constau în următoarele sume brute:

·         Premiul I – 3.000 EUR

·         Premiul II – 1.200 EUR

·         Premiul III – 800 EUR

·         Premii speciale – acordate de juriu propunerilor care se disting de restul proiectelor printr-o viziune arhitecturală deosebită

Calendarul concursului și materialele necesare înscrierii în cadrul acestuia sunt disponibile prin accesarea link-ul: http://mbq.ro/newdesignstory/

Cu deosebită considerație,

Dr. arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București