Prima paginăAnunțuriaugust 2018 › 7 septembrie 2018 - Reuniunea de 40 de ani a promoției 1978 si a colegilor din primii ani de facultate (1972), absolvenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”
27 august 2018 • Evenimente

7 septembrie 2018 - Reuniunea de 40 de ani a promoției 1978 si a colegilor din primii ani de facultate (1972), absolvenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”

Dragi colegi,

în 7 septembrie (2018) va avea loc Reuniunea de 40 de ani a promoției noastre (1978), impreuna cu o parte dintre colegii din primii ani de facultate (1972).

Am stabilit împreună cu conducerea școlii ca reuniunea sa aibă loc în Foyer – Sala Frescelor a Universității.

Vom începe la ora 11.00 cu welcome coffee*, va urma strigarea catalogului și, desigur, fotografiile din timpul evenimentului și fotografia de grup în fața intrării principale**.

La ora 14.00, vom lua prânzul*** împreună pe terasa unui restaurant din apropiere, iar pe seară ne putem organiza în grupuri mai mici, așa cum ne-am obișnuit și în facultate.

Profesorii vor primi din partea noastră flori și mici daruri surpriză și vor fi invitații noștri atât la welcome coffee cât și la prânz.

-------------------------------------------------------------------------------------

*welcome coffee - cafea&ceai și fursecuri, băuturi răcoritoare: limonadă cu afine, rodie, mentă, sirop de soc, lămâie și lime, apă infuzată cu mentă și lime.

**fotografiile vor fi realizate de un fotograf profesionist.

*** meniu prestabilit – tradițional/vegetarian, în funcție de preferințele fiecăruia dintre noi (opțiunea pentru meniul vegetarian se poate transmite prin email până în 30 august).

--------------------------------------------------------------------------------------

Pentru a putea asigura o bună organizare a întâlnirii noastre puteți confirma participarea până în data de 30 august 2018

Pentru plata contribuției, solicitați datele bancare prin email.

Vă rog să-mi transmiteți datele de contact pentru a vă putea comunica și alte informații.

Sperăm să petrecem o zi frumoasă împreună!

Silvia Pintea

0723505020

silviapintea.ro@gmail.com