Prima paginăAnunțuriaugust 2018 › Precizări privind programul Filialei București a O.A.R. în luna august 2018
3 august 2018 • Agenda O.A.R. București

Precizări privind programul Filialei București a O.A.R. în luna august 2018

Dragi colegi,

Revenim cu precizări privind programul Filialei București a O.A.R. în luna august 2018:

În perioadele 06-14 și 20-22 august, Filiala București va fi închisă pentru public cu excepția serviciului de eliberare a Dovezii de înregistrare a proiectelor de arhitectură din cadrul documentațiilor DTAC/DTAD și a serviciului de încasare a taxelor pentru eliberarea dovezilor. În perioadele menționate, serviciul de eliberare ”dovezi” va putea fi accesat conform programului: de luni până vineri între orele 08:30-12:00. Deoarece în perioadele menționate personalul care asigură asistență și îndrumare pentru completarea ”cererilor” nu va fi prezent, sunt rugați să apeleze la acest serviciu numai aceia dintre dumneavoastră care au completat cererea în SIOAR și au încărcat toate documentele solicitate prin procedură.

În perioadele menționate NU se vor elibera adeverințe, NU se vor face înscrieri, NU se vor închide/deschide birouri de arhitectură, etc.

În intervalul 15-17 august 2018 Filiala București a O.A.R., aliniindu-se programului anunțat de administrație, va fi complet închisă pentru public.

Ca urmare, pentru ca activitatea dumneavoastră profesională să nu fie afectată, vă rugăm să vă programați toate solicitările adresate filialei conform programului anunțat.

Activitatea normală a Filialei București a O.A.R. va fi reluată joi 23 august 2018.

Vă mulțumim pentru înțelegere,

Colegiul Director OAR București