Prima paginăAnunțuriiulie 2018 › Concurs de soluții amenajare urbană a străzii Mihail Kogălniceanu din centrul istoric al Clujului
19 iulie 2018 • Profesional

Concurs de soluții amenajare urbană a străzii Mihail Kogălniceanu din centrul istoric al Clujului

Stimați colegi,

Transmitem, din partea OAR, anunțul privind lansarea celui de-al IV-lea concurs de soluții organizat în cadrul parteneriatului dintre Primăria Cluj și OAR.

Concursul, care se adresează firmelor de arhitectură din țară și din străinătate, are ca temă Amenajarea urbană a străzii Mihail Kogălniceanu din centrul istoric al Clujului - termen de predare 11 septembrie 2018, ora 16:00 (ora României).

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--------------------------

Stimați colegi,

Vă anunțăm despre lansarea celui de-al 4-lea concurs de soluții organizat în cadrul parteneriatului dintre Primăria Cluj și OAR, de această dată pentru amenajarea urbană a străzii Kogălniceanu din centrul istoric al Clujului, alături de străzile și curțile adiacente. 
Concursul este dedicat atât atelierelor de arhitectură locale cât și celor internaționale, având ca temă soluții de amenajare urbană și design prin care strada să își definească o nouă identitate, în raport cu rețeaua de clădiri educaționale, rezidențiale și de interes public, dar și de mobilitate urbană. 

Documentația este disponibilă atât în română, cât și în engleză, unde veți găsi calendarul concursului (vizita pe sit, cele două runde de întrebări).

Termenul de predare al proiectului fiind 11 septembrie 2018, ora 16.00 (ora României). 

Mult succes participanților! 

Iulian Țepure
Secretar

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi