Prima paginăAnunțurimai 2018 › INAUGURARE CASA ARHITECTURII ȘI DEZBATERE CU CANDIDAȚII OAR BUCUREȘTI, Sâmbătă 5 mai 2018, ora 16:00, str. Sf. Constantin nr.32
1 mai 2018 • Agenda O.A.R. București

INAUGURARE CASA ARHITECTURII ȘI DEZBATERE CU CANDIDAȚII OAR BUCUREȘTI, Sâmbătă 5 mai 2018, ora 16:00, str. Sf. Constantin nr.32

Vă invităm sâmbătă, 5 mai 2018, începând cu ora 16:00, la inaugurarea sediului OAR București din str. Sf. Constantin nr.32.

Vom face cunoștință cu Casa Arhitecturii - proiectul realizat de arh. Iulia Stanciu dar și istoria sa recentă, cu ajutorul unei expoziții cu imagini ale evoluției șantierului. Vom descoperi grădina și proiectul de bună vecinătate cu Liceul Cervantes, prin intermediul unui modul de clasă mobilă realizat de arhitecți împreună cu elevii, sub semnătura de-a Arhitectura.

Evenimentul va continua cu o dezbatere la care sunt invitați candidații la funcția de președinte al OAR București, în sala de festivități a Liceului Cervantes. Sunt așteptați, de asemenea, candidații la Consiliul Teritorial și comisiile alese OAR București, la Consiliul Național, colegii care s-au înscris pe listele delegaților la Conferința Națională, precum și toți aceia interesați de soarta organizației noastre. Dezbaterea va fi moderată de arh. Adrian Spirescu, membru al Comisiei de organizare a Conferinței Teritoriale OAR București din 12 mai.

Ne puteți trimite, până vineri 4 mai, întrebările dumneavoastră adresate candidaților la funcția de președinte al OAR București pe adresa comunicare@oar-bucuresti.ro.

Vă așteptăm!