Prima paginăAnunțurimartie 2018 › Vă invităm să candidați la alegerile pentru conducerea Ordinului Arhitecților București!
29 martie 2018 • Agenda O.A.R. București

Vă invităm să candidați la alegerile pentru conducerea Ordinului Arhitecților București!

Ordinul Arhitecților București (OAR B) organizează pe data de 12 mai 2018 Conferința Teritorială Ordinară de alegeri, în cadrul căreia vor fi alese forurile de conducere și comisiile filialei pentru perioada 2018 – 2022. Tot atunci vor fi aprobate listele delegaților și supleanților filialei la Conferința Națională Ordinară a OAR, din 30 iunie - 1 iulie 2018. De asemenea, vor fi prezentate rapoartele de activitate ale actualei conduceri și se va face descărcarea de gestiune a conducerii din perioada 2014 – 2018.

Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Facultății de Drept, bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46.

Alegerile sunt o bună ocazie pentru ca arhitecți cu viziune pentru dezvoltarea profesiei să se implice pentru a permite dezvoltarea breslei. Forurile de conducere joacă un rol decisiv în  stabilirea direcției strategice pe care o ia Ordinul Arhitecților, pentru a-și împlini misiunea de a promova arhitectura de valoare, care poate redefini spațiul public la standarde de calitate.

Toți cei interesați să-și depună candidatura pentru funcțiile de conducere și din comisii, precum și cei interesați să participe ca delegați și supleanți la Conferința Națională a OAR sunt invitați să se înscrie până la data de 30 aprilie 2018, ora 16:30, la sediul OAR B din str. Sf. Constantin nr.32. Dosarul de candidatură conține formularele anexate Hotărârilor OAR, accesibile pe prima pagină a site-ului www.oar-bucuresti.ro. Orice modificare adusă acestor documente, cu excepția completării datelor personale, va duce la invalidarea înregistrării.

Pe site-ul filialei va fi creată o secțiune, la începutul lunii aprilie, unde se vor putea încărca CV-urile și scrisorile de intenție ale candidaților.

Comitetul de organizare a Conferinței Teritoriale este format din arh. Adrian Spirescu, arh. Gheorghe Pătrașcu și arh. Mihai Ene.

Forurile de conducere și comisiile alese de Conferința Teritorială sunt:

a) Președintele Filialei;

b) Consiliul de Conducere Teritorial - format din 22 de membri titulari și doi supleanți. Două treimi din membrii titulari trebuie să fie arhitecți cu drept de semnătură, conform Regulamentului Filialei București.

c) Comisia Teritorială de Disciplină – formată din nouă membri titulari și patru supleanți;

d) Comisia Teritorială de Cenzori – formată din trei membri titulari, din care doi arhitecți sunt aleși de Conferința Teritorială Ordinară și un expert contabil autorizat numit de Colegiul Director Teritorial, precum și doi membri supleanți aleși de Conferința Teritorială Ordinară.

Candidații nu pot să concureze concomitent pentru a fi membri în  Consiliul Teritorial și/sau Consiliul Național și în Comisia Teritorială de Cenzori sau Comisia Teritorială de Disciplină. Candidații la funcția de Președinte pot candida și pentru Consiliul Natjonal și Consiliul Teritorial. Funcțiile de membru în Consiliul Național și în Consiliul  Teritorial pot fi ocupate concomitent.

Vă rugăm consultați toate documentele regulamentare privind organizarea Conferinței Teritoriale Ordinare pentru alegeri pe prima pagină a website-ului filialei, de unde puteți totodată descărca documentele necesare înregistrării candidaturii: www.oar-bucuresti.ro


Conferința Teritorială OAR București – mai 2018
Anunțuri:
Documente supuse aprobării:

Conferința Teritorială OAR București – mai 2018 →