Prima paginăAnunțurimartie 2018 › Share Bucharest 2018 – 27 martie, ora 9:00, hotel Radisson Blu
14 martie 2018 • Profesional

Share Bucharest 2018 – 27 martie, ora 9:00, hotel Radisson Blu

Arhitecți europeni şi asiatici consacraţi vor prezenta la Bucureşti proiecte de design rezidențial, hotelier, pentru restaurante, puburi, spații de lucru și retail.

Invitatul special al SHARE Bucharest 2018 este Massimiliano FUKSAS, un nume devenit reper teoretic şi conceptual al arhitecturii contemporane. Massimiliano FUKSAS vine pentru prima dată la București cu această ocazie. Studioul Fuksas, condus de Massimiliano și Doriana Fuksas, este una dintre cele mai remarcabile firme internaționale de arhitectură din lume.În ultimii 40 de ani, compania a dezvoltat o abordare inovatoare printr-o varietate de proiecte extrem de variate, de la intervenții urbane până la aeroporturi, de la muzee la centre culturale și spații pentru muzică, de la centre de convenții până la birouri, de la interioare la colecții de design. Cu sediul în Roma, Paris și Shenzhen și un personal de 170 de profesioniști, a finalizat peste 600 de proiecte și a lucrat în Europa, Africa, America, Asia și Australia, obținând numeroase premii internaționale.

Tabloul invitaților este completat de arhitecți și designeri cu notorietate internatională din Italia, Singapore, Polonia, Marea Britanie, Olanda, Franța, China, Turcia și Suedia.

Arhitectura românească este reprezentată la SHARE Bucharest 2018 de:
Augustin Ioan, director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul Universitații de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", distins cu Premiul „Duiliu Marcu“ în domeniul creației architectonice, oferit de Academia Română;
Alexandru Beldiman, Fondator BBM-GRUP;
Radu TEACĂ, fondator Radu Teacă Studio;
Dan Enache și Călin Radu, LAMA Architects;
Victor Grosu, Design Director Grosu Art Studio;
Adrian Spirescu, Fondator al biroului Arhitect Adrian Spirescu;
Adrian Cristescu, Președinte WestGroup Architecture;
Alina Vîlcu, Fondatoare a biroului Piano Terra;
Adela Pârvu, Designer ARA Architecture & Design Studio.

Chairman al SHARE Bucharest 2018 va fi Șerban Țigănaș, Preşedintele Ordinului Architecţilor din România, Secretar General al Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor.

La eveniment sunt asteptați peste 300 de arhitecți, designeri și specialiști în domeniul construcțiilor. Participanții înscriși la eveniment au la dispoziție o platformă app (Whova) care să faciliteze comunicare înainte și în timpul evenimentului.

SHARE Bucharest 2018 este organizat de Asociația Culturală Pro Event, Ordinul Arhitecților din România și ABplus events și este susținut de partenerului oficial SAINT GOBAIN, partenerului principal SISECAM FLAT GLASS, a Partenerului Ambiental BOSE, a partenerilor GUARDIAN GLASS și SAMSUNG Air Conditioner, a a sponsorilor principali AGC FLAT GLASS și ADEPLAST. a Sponsorilor VELUX, SKYLUX, ALUPROF, Asociația Română de Iluminat (ARI), a partenerului ambiental BOSE, a partenerilor culturali Institutul Polonez, Institutul Italian de Cultură.
Partenerii media principali ai SHARE Bucharest 2018 sunt revista Igloo și spațiulconstruit.ro.

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/

Pentru detalii suplimentare vă așteptăm întrebările la adresa de
email: share@abplusevents.com