Prima paginăAnunțurimartie 2018 › Curs „Practica arhitecturii în jurul lumii”
6 martie 2018 • Profesional

Curs „Practica arhitecturii în jurul lumii”

Desfășurare: 9 martie 2018 
Locuri: 30 în total 
Preț: 
140 de lei pentru membri OAR (între 8 și 18 locuri) 
100 de lei pentru stagiari (între 12 și 22 de locuri) 
250 de lei pentru non-membri OAR (între 0 și 3 locuri)

Termen limită înscrieri: 6 martie 2018 ora 16:00

Formular de înscriere pentru: membri OAR / stagiari / non-membri OAR

Cursul are ca temă noțiunea de „good design” în practica internațională de arhitectură, care conduce către modele de succes. Cum este folosită această noțiune la o scară globală? Care este oferta pe piața de arhitectură la nivel mondial? Cursul va explora piața de materiale și sisteme de construcții și aspecte ale colaborării internaționale în proiectare și execuție.  

Cursul se ține la sediul OAR București, subsol, între orele 9:30 și 16:30. Participanții vor primi materialele de curs printate.

Despre lector: 

Michael Perciali este arhitect, absolvent al UAUIM București, MA IIT Chicago. Are experiență de peste 40 ani în proiectare, în principal în SUA. În prezent lucrează ca arhitect / consultant pentru proiectare pentru GOV LABS cu Parsons Corp. Are experiență academică, fiind asistent pentru cursul FACILITY DESIGN FOR THE BIO-PHARMA la STEVENS INST OF TECH, NJ, profesor invitat la UAUIM (cursurile: International Building Codes, Sustainable Design, Planning / Programming (Pre-Design)).  Este membru OAR, AIA, NCARB, USGBC, GPRO, ISPE.