Prima paginăAnunțurifebruarie 2018 › Clubul de Mobilitate Urbană SenseAbility//Atelier de arhitectură pe nevăzute//#BucurestiIncluziv
16 februarie 2018 • Evenimente

Clubul de Mobilitate Urbană SenseAbility//Atelier de arhitectură pe nevăzute//#BucurestiIncluziv

Stimați colegi,

Transmitem invitația SenseAbility de participare la Atelierul de Arhitectură pe nevăzute, eveniment care se desfășoară în cadrul programului Club de Mobilitate Urbană SenseAbility.

Atelierele vor avea loc în zilele de sâmbătă 24 și duminică 25 februarie 2018, între orele 10:30-15:00 la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

Participarea este gratuită cu înscriere prealabilă.

Cu stimă,

16 februarie 2018

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------

Continuăm seria experimentelor la #CMUSenseability cu Atelierul de Arhitectură pe nevăzute.
Atelierele au loc pe 24 și 25 februarie la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu >> între orele 10.30 – 15.00. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere.

Detalii la telefon 07575AMAIS sau contact@amais.ro
____________________­_________________
Atelierele interactive CMU Senseability propun o abordare unică - un spațiu de contact între persoanele cu deficiențe de vedere și persoane tipice din diverse domenii precum educație, servicii sociale, arhitectură, design și alti profesioniști care doresc să facă un prim pas pe nevăzute către un viitor #BucurestiIncluziv.

Inițiativa aparține Asociației Metodelor Alternative de Integrare Socială și este sustinută de Fundația Orange.
Multumim foarte mult pentru postarile de pe site de pana acum. V-am atasat invitatia si textul de descriere al atelierului.Va asteptam cu drag la atelier!
Iris Popescu


Fișiere atașate: