Prima paginăAnunțurifebruarie 2018 › Cursul "Legislația construcțiilor"
2 februarie 2018 • Profesional

Cursul "Legislația construcțiilor"

Dezvoltare Profesională Continuă OAR București 2018

Cursul "Legislația construcțiilor"

17 și 18 februarie, 9:30 - 18:30

Casa Universitarilor - str. Dionisie Lupu 46

Avocatul Marius Vulcan și arhitectul Alexandru Găvozdea vor prezenta cadrul legislativ general în care se desfășoară profesia de arhitect, aspecte legate de legislația specifică - legea calității, legea autorizațiilor de construire etc. și de contractul de proiectare. La final, participanții vor primi suportul cursului în format ppt și un model de contract cadru de proiectare de arhitectură în format editabil.

Taxa de participare este de 300 lei pentru membrii OAR - 35 de locuri, 150 lei pentru stagiari - 20 de locuri și 500 lei pentru persoane care nu sunt membre OAR - 5 locuri.

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare până cel târziu marți 13 februarie ora 16:00, într-una din următoarele variante:

- la casieria filialei – str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei, dacă doriți factura pe persoană juridică;

- prin transfer bancar; pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială la adresa inscrieri.cursuri@oar-bucuresti.ro

În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul RO14BTRLRONCRT0295885004, deschis la Banca Transilvania Agenția Universitate. Dovada plății se va trimite pe email la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.