Prima paginăAnunțuriianuarie 2018 › Cursul intensiv "Case Pasive" din cadrul Dezvolării Profesionale Continue
15 ianuarie 2018 • Profesional

Cursul intensiv "Case Pasive" din cadrul Dezvolării Profesionale Continue

În legătură cu cursul intensiv "Case Pasive" din cadrul Dezvolării Profesionale Continue, vă anunțăm că s-a depășit numărul de cursanți. Vom face tot ce putem să reprogramăm cât mai repede un nou curs. Lista celor inscriși, în ordinea inscrierilor, își păstrează prioritatea, inclusiv dreptul la reducere, acolo unde este cazul. 

Pentru finalizarea înscrierii pentru primul curs din 02.02.2018 este necesară achitarea taxei de participare până în data de 16 februarie, într-una din următoarele variante:
- cash la casieria filialei – str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei (dacă doriți factura pe persoană juridică).
- prin transfer bancar - cont RO14BTRLRONCRT0295885004 cu specificația “Case Pasive”, deschis la Banca Transilvania Agenția Universitate. Dovada plății și datele de facturare se va trimite pe mail la filială contact@oar-bucuresti.ro, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.

În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal).

Pentru mai multe informații sau întrebări referitoare la curs, persoana de contact: arh. Raluca Munteanu, vicepreședinte OAR București, tel. 0720001151, sau pe email contact@oar-bucuresti.ro.