Anunțuridecembrie 2017 › Consultații stagiari OAR București decembrie 2017

Consultații stagiari OAR București decembrie 2017

Stimați colegi,

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează consultații gratuite dedicate arhitecților și conductorilor arhitecți stagiari înscriși în filială. Aceste consultații au loc lunar și sunt susținute de arh. Alexandru Nicolae Panaitescu.

La consultații pot participa toți arhitecții și conductorii arhitecți stagiari membri ai filialei.

Următoarea întâlnire va avea loc miercuri 13 decembrie 2017 ora 15:30, la sediul filialei din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București. La întâlnire participă în calitate de invitați tineri colegi arhitecți care s-au prezentat de curând în fața Comisiei de Atestare a Dreptului de Semnătură.

Participarea dumneavoastră este liberă, singura solicitare fiind ca cei interesați să transmită o cerere de înscriere prin tel/fax: 021 3039226, pe email : contact@oar-bucuresti.ro sau direct la secretariat până marți 12 decembrie 2017 ora 16:30.

Precizăm că înscrierile sunt înregistrate la filială - cei care se înscriu sunt așteptați, fără alte formalități, la data și ora stabilite. Filiala va anunța telefonic sau prin e-mail dacă întâlnirea se contramandează - ex. din lipsa de solicitări din partea membrilor.

Tematica generală:

  • probleme specifice efectuării stagiului.

Menționăm că lista problemelor poate fi completată cu alte subiecte propuse de dumneavoastră.

Cu stimă,

05 decembrie 2017

arh. Cornelia Burcuș 
Secretar Executiv