Prima paginăAnunțurioctombrie 2017 › Lansare Forumul Arhitecților și Urbaniștilor Români
27 octombrie 2017 • Evenimente

Lansare Forumul Arhitecților și Urbaniștilor Români

Stimați colegi,

Transmitem alăturat Comunicatul de Presă privind lansarea Forumului Arhitecților și Urbaniștilor Români (RAUF) - lansat în Londra pe 14 octombrie 2017 în prezența a 120 de membri și afiliați RIBA.

Cu stimă,

27 octombrie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------

Doamna/Domnule Arhitect,

Va transmitem mai jos Comunicatul de presa privind lansarea Forumului Arhitectilor si Urbanistilor Romani (RAUF), care a avut loc la sediul Institutului Regal al Arhitectilor Britanici (RIBA) din Londra, pe 14 octombrie 2017, in prezenta a 120 de membri si afiliati RIBA.

RAUF este o asociatie infiintata din initiativa unui grup de arhitecti, urbanisti si designeri romani care practica in Marea Britanie (printre care Iolanda Costide si Ana Becheru), care isi propune sa promoveze cunoasterea reciproca, prin contacte culturale si educationale, pentru a favoriza apropierea culturala dintre profesionistii si institutiile din Romania si Marea Britanie.

La eveniment au participat E.S. Dan Mihalache, Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlanda de Nord, arh. Serban Cantacuzino, Presedintele pe viata, arh. Serban Tiganas, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania si Dian Small, Directorul RIBA Londra.

Arh. Serban Tiganas a confirmat sprijinul organizatiei profesionale din Romania pentru RAUF si a incurajat schimbul de experiente profesionale cu arhitectii din Romania.

Comitetul de onoare al RAUF va demara procedura de alegere a Comitetului Executiv (format din Presedinte, Vice-presedinti, Secretar general, Secretar general adjunct, Trezorier si membri) si-i invita pe cei interesati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la

contact@rauforum.com.

Mai multe informatii despre RAUF si evenimentul de lansare gasiti accesand link-urile

https://www.dropbox.com/s/y9w2jzitwda1efk/Statut.pdf?dl=0

https://www.youtube.com/watch?v=TIVjU5H9QhY&feature=youtu.be

http://www.romani.co.uk/2017/evenimente-diverse-2017/eveniment-de-lansare-al-rauf-forumul-arhitectilor-si-urbanistilor-romani-la-londra#!IMG_8389

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu

Consilier Relatii Internationale



Ordinul Arhitectilor din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, Bucuresti, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.archi, www.oarsquarespace.com

From: Ana B [mailto:anbecheru@gmail.com]
Sent: Thursday, 26 October 2017 00:44
To: BECHERU, Ana <anbecheru@gmail.com>
Subject: [Comunicat] Londra 14 Octombrie 2017 - Lansare Forumul Arhitectilor si Urbanistilor Romani

Londra, 14 Octombrie 2017, Istitutul Regal al Arhitectilor Britanici

Lansarea Forumului Arhitectilor si Urbanistilor Romani

Forumul Arhitectilor si Urbanistilor Romani(RAUF) a avut lansarea pe 14 Octombrie 2017 in prezenta a 120 membri si afiliati la prestigiosul Institut Regal al Arhitectilor Britanici.  RAUF este o asociație fondata din initativa unui grup de arhitecti, urbanisti și designeri romani care practica în Marea Britanie.

Asociatia își propune sa promoveze cunoasterea reciproca, favorizand o apreciere culturala intre profesionisti si între institutiile din cele două tari - Romania și Marea Britanie - prin contacte culturale si educationale.  Asociatia este independenta, non-partizana și apolitica.

In cadrul evenimentului au luat cuvantul E.S, Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlanda de Nord, Dan Mihalache, Presedintele pe viata, Serban Cantacuzino, Presedintele Ordinului Arhitectilor Romani, Serban Tiganas si Directorul Londra al Institutului Regal al Arhitectilor Britanici, Dian Small.

Iolanda Costide si Ana Becheru, arhitecti de origini romane si initiatoare ale organizatiei, au deschis prin a adresa multumiri pentru sustinere din partea partenerilor si au subliniat necesitatea acestui forum pentru a deschide o comunicare continua in sprijinul Romaniei.

Presedintele pe viata, Sherban Cantacuzino CBE FRIBA, a mentionat procesul BrExit ca un catalist al coagularii organizatiei.  Deasemena, domnia sa a transmis speranta ca forumul sa ofere membrilor un mediu cu care sa se indentifice si un ghid pentru a se integra in randul profesiei prin colaborarea cu Institul Regal al Arhitectilor Britanici.

Presedintele Ordinului Arhitectilor Romani OAR, Serban Tiganas, a confirmat sprijinul OAR catre RAUF si a incurajat schimbul de experiente profesionale cu arhitectii din Romania.

Comitetul de onoare pregateste ca urmatori pasi alegerea Comitetului Executiv si invita pe aceasta cale pe cei interesati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la contact@rauforum.com .  Pozitiile disponibile conform statutlui sunt : Presedinte, Vice-presedinti, Secretar general, Secretar general adjunct, Trezorier si membri.  Detalii specifice sunt disponibile prin e-mail la aceiasi adresa.

Statutul RAUF:  https://www.dropbox.com/s/y9w2jzitwda1efk/Statut.pdf?dl=0

Video lansare https://www.youtube.com/watch?v=TIVjU5H9QhY&feature=youtu.be

Arhiva fotografica:  http://www.romani.co.uk/2017/evenimente-diverse-2017/eveniment-de-lansare-al-rauf-forumul-arhitectilor-si-urbanistilor-romani-la-londra#!IMG_8389


Contact: contact@rauforum.com  

Ana Becheru BA(Hons) MArch PGDipArc ARB RIBA

https://www.linkedin.com/in/anabecheru/

If in doubt, my no  + 44 7450 035 082