Prima paginăAnunțuriiunie 2017 › Continuare demers actualizare normativ siguranța la foc a construcțiilor P118-99
20 iunie 2017 • Profesional

Continuare demers actualizare normativ siguranța la foc a construcțiilor P118-99

Stimați colegi,

Transmitem din partea OAR draftul unei adrese către MDRAPFE referitoare la actualizarea Normativului de siguranță la foc P118-99 cu rugămintea de a formula observații sau completări la material și a le transmite până vineri 23 iunie 2017 la adresa iulian.tepure@oar.archi .

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Ordinul Arhitecților din România are plăcerea de a vă invita miercuri, 21 iunie 2017, începând cu orele 17:00 la vernisajul expoziției itinerante Vila Tugendhat, eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România alături de Muzeul Orașului Brno.

Evenimentul va avea loc la Casa Mincu, sediul OAR, din strada Pictor Arthur Verona, nr. 19, București și va include o deschidere din partea doamnei Iveta Cerna, director al Vilei Tugendhat pe tema: Vieți trăite în Vila Tugendhat - Conservarea și Restaurarea Vilei (”Many Lives in the Villa Tugendhat and its Conservation and Restoration”).

________________________

Către Filialele OAR,
În atenția membrilor CN OAR,

Ordinul Arhitecților din România dorește să continue demersurile în vederea elaborării unei versiuni actualizate a Normativului de siguranță la foc a construcțiilor - P118-99 și în acest sens a programat vineri 23 iunie 2017, o întâlnire cu specialiștii din domeniu, la Casa Mincu. În același timp intenționăm să definitivăm alături de partenerii noștii, specialiști din domeniu și reprezentanți ai organizațiilor profesionale din domeniul construcțiilor, o adresă către MDRAPFE referitoare la acest subiect important. Atașăm draftul acesteia și vă rugăm să transmiteți această informație către membrii dvs. cu rugămintea de a formula completări și observații până vineri 23 iunie 2107.

Vă mulțumim,

Iulian Tepure
Secretar


Fișiere atașate: