Prima paginăAnunțuriiunie 2017 › Inspirelli Awards 2017
9 iunie 2017 • Profesional

Inspirelli Awards 2017

Stimați colegi,

Transmitem alăturat din partea OAR, Comunicatul de presă privind cea de-a treia ediție a Premiilor Internaționale Inspireli 2017, organizat de INSPIRELI – rețeaua sociala internațională a arhitecților profesioniști și sprijinit de UIA și de Asociațiile Internaționale ale Arhitecților.  Premiile se adresează tinerelor talente din domeniul arhitecturii, punând accentul pe relațiile dintre profesioniștii și studenții arhitecți, în vederea identificării unui potențial nedescoperit, indiferent de etnie, naționalitate, religie, poziție geografică sau statut socio-economic.

Cu stimă,

09 iunie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------

Doamna/Domnule Arhitect,

Va transmitem alaturat Comunicatul de presa privind cea de-a treia editie a Premiilor Internationale Inspireli 2017, organizat de INSPIRELI – reteaua sociala internationala a arhitectilor profesionisti si sprijinit de UIA si de Asociatiile Internationale ale Arhitectilor.  Premiile se adreseaza tinerelor talente din domeniul arhitecturii, punand accentul pe relatiile dintre profesionistii si studentii arhitecti, in vederea identificarii unui potential nedescoperit, indiferent de etnie, nationalitate, religie,  pozitie geografica sau statut socio-economic.

La editia din 2016 au participat peste  1 000 de competitori din 99 de tari, inscriindu-se printre cele mai populare concursuri internationale ale tinerilor arhitecti si studenti arhitecti sub 35 de ani.

In 2017, se pot transmite lucrari pentru una din cele 2 categorii: Viziune (pentru lucrari conceptuale) si Realizare (pentru proiecte deja construite). Participantii vor transmite proiecte cu detalii si specificatii tehnice complete, pentru a facilita feedback-ul cuprinzator al juriului.

Juriul este alcatuit din arhitecti si designeri profesionisti renumiti, din randul membrilor UIA si al publicului profesionist. Votarea se va incheia pe 30 noiembrie 2017, urmata de preselectia finalistilor pentru fiecare categorie: 30 de proiecte, din care juriul va selecta 3 finaliste pentru fiecare categorie.

Se vor acorda 4 premii: Premiul Inspireli Viziune si Premiul Inspireli Realizare - pentru cele mai bune proiecte din categoriile omonime, Marele Premiu al Juriului intitulat ”Aripi” – pentru proiectul care exemplifica cel mai bine spiritul vasului ”Aripi catre viitor” al lui Borek Sipek si Premiul ”Recunoastere Regionala” pentru participantii din regiunile selectate in care numarul de competitori depaseste 200.

Inregistrarea si informatii complete:

https://www.inspireli.com/en/awards

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu

Consilier Relatii Internationale



Ordinul Arhitectilor din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, Bucuresti, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.archi, www.oarsquarespace.com


Fișiere atașate: