Prima paginăAnunțuriiunie 2017 › Lansare Concurs Standul României la Congresul UIA - Seul 2017
7 iunie 2017 • Profesional

Lansare Concurs Standul României la Congresul UIA - Seul 2017

Stimați colegi,

Transmitem alăturat anunțul OAR privind lansarea concursului pentru Amenajarea Standului României la Congresul Uniunii Internaționale a Arhitecților - Seul 2017.

Cu stimă,

7 iunie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Ordinul Arhitecților din România anunță lansarea Concursului pentru Amenajarea Standului României la Congresul Uniunii Internaționale a Arhitecților - Seul 2017.

Ordinul Arhitecților din România va reprezenta arhitecții români prin participarea sa la cel de-al XXVI-lea Congres al Uniunii Internaționale a Arhitecților UIA, găzduit anul acesta de orașul Seul din Coreea, în perioada 3 - 10 septembrie 2017.

Pentru a asigura o participare notabilă în cadrul expoziției, OAR organizează un concurs pentru amenajarea standului său. Concursul este deschis tuturor arhitecților din România care activează în țară sau în străinătate, fără limită de vârstă, fără discriminare de gen sau palmares profesional, cu sau fără drept de semnătură, individual sau în echipă.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a competiției, la următorul link: http://oar.archi/ro/concursuri/concurs-standul-romaniei-la-congresul-uia-seul-2017

Vă rugăm să popularizați în rândul membrilor competiția, prin mijloacele disponibile (mail, facebook etc.).

Vă mulțumim!

Cu stimă,

arh. Iulia Cucu,
consilier comunicare

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi