Prima paginăAnunțurimai 2017 › Invitatie Forum Moldova 2030, editia a III-a, Bacau, 9-11 iunie 2017
25 mai 2017 • Agenda O.A.R. București

Invitatie Forum Moldova 2030, editia a III-a, Bacau, 9-11 iunie 2017

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația Filialei Bacău-Neamț a O.A.R. de participare la a III-a ediție a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "Moldova Reper 2030" care va avea loc în perioada 9-11 iunie 2017, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău. 

Cu stimă,

25 mai 2017
 

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Invitație

Filiala Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a treia ediție a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "MOLDOVA REPER 2030", în perioada 9-11 iunie 2017, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău.

Evenimentul este gândit ca un mix intens și bogat de prezentări și dezbateri menite să evidențieze și să aducă în atenția opiniei publice, a specialiștilor și factorilor decizionali vasta problematică a organizării teritoriale, a căilor de comunicație, a stării demografice și a condițiilor de mediu specifice acestei zone geografice, considerată la ora actuală unul din polii sărăciei în Europa.

Filiala Teritoriala Bacău Neamt a Ordinului Arhitecților din România își propune abordarea unei atitudini percutante în fața inerției, apatiei, mediocrității și prostului gust care afectează peisajul urban și nivelul de civilizație în multe spații publice din orașele noastre. Dorim să afirmăm necesitatea reconsiderării autenticului și specificului arhitectural al localităților din zona  Moldovei, integrându-i în mod armonios repere constructive moderne și vă invităm să vă alăturați demersului nostru imaginând inițiative curajoase și eficiente.

In vederea participarii la eveniment si pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati www.moldovareper2030.com, sectiunea INSCRIERE (http://www.moldovareper2030.ro/inscriere/).

Program il gasiti atasat prezentului mesaj sau la adresa http://www.moldovareper2030.ro/program-eveniment/.

Vă așteptăm să discutăm impreună viitorul Moldovei!

arh. Liliana BÂRGU
Președinte Filiala Teritoriala Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România

FORUMUL ZONAL DE  ARHITECTURA
SI URBANISM MOLDOVA REPER 2030
--


Fișiere atașate: