Prima paginăAnunțurimai 2017 › Proiecte materiale organizare și funcționare OAR supuse dezbaterii pe transparența decizională
24 mai 2017 • Agenda O.A.R. București

Proiecte materiale organizare și funcționare OAR supuse dezbaterii pe transparența decizională

Stimați colegi,

Revenim cu solicitarea OAR adresată membrilor în vederea formulării de amendamente la documentele care vor fi supuse aprobării Conferinței Naționale Extraordinare care va avea loc sâmbătă 28 octombrie 2017.

Documentele supuse spre modificare pot fi consultate pe site-ul OAR https://oar.archi/despre-oar/transparenta-decizionala-28-04-2017

Acestea sunt:

Observațiile, propunerile și amendamentele dumneavoastră vor fi transmise pe adresa office@oar.archi până luni 29 mai 2017.

Cu stimă,

24 mai 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------------

Către Filialele Teritoriale OARÎn atenția membrilor CN OAR
Stimați colegi,
Revenim către dumneavoastră cu rugămintea transmiterii unui reminder în atenția membrilor cu scopul formulării de observații, propuneri, amendamente, la proiectele de documente majore care reglementează activitatea OAR și care vor fi adoptate la Conferința Națională Extraordinară din 28 octombrie 2017. Acestea pot fi accesate la secțiunea transparența decizională de pe site-ul OAR, la link-ul:  
https://oar.archi/despre-oar/transparenta-decizionala-28-04-2017

Documentele propuse spre modificare sunt: 

Observațiile, propunerile și amendamentele membrilor OAR pot fi trimise prin e-mail la adresa office@oar.archi până la data de 29 mai 2017. 
Contăm pe o implicare responsabilă, fiecare idee este importantă, și poate aduce valoare în elaborarea acestor documente capitale ale Ordinului.

Procesul de transparență decizională este în fapt procedura de consultare și formulare de amendamente descrisă în articolul 13 al Regulamentului de organizare și funcționare a Ordinului Arhitecților din România, în vigoare, care oferă posibilitatea tuturor membrilor de a formula, în termen de 30 zile calendaristice de la postarea acestora pe site-ul OAR, propuneri și amendamente față de orice document supus aprobării Conferinței Naționale.


Cu stimă,Iulian Tepure
Secretar


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax:021 317 26 34,0728872150
e-mail: iulian.tepure@oar.archi
www.oar.archi