Prima paginăAnunțurimai 2017 › Sesiunea de Acordare a Dreptului de Semnătură 16-17 iunie 2017
6 mai 2017 • Profesional

Sesiunea de Acordare a Dreptului de Semnătură 16-17 iunie 2017

Stimați colegi,

OAR anunță desfășurarea următoarei Sesiuni de Acordare a Dreptului de Semnătură pentru 16-17 iunie 2017.

Conform calendarului alăturat, dosarul de înscriere la această sesiune va fi depus la filială până în data de vineri 19 mai 2017.

Pentru o mai bună informare asupra elementelor de noutate intervenite în modul de susținere a interviului și a cerințelor Comisie de Atestare, vă recomandăm să studiați anexele de la sfârșitul anunțului:

Precizăm că în portofoliu se vor prezenta proiecte în faza P.T. (nu D.T.A.C.) și, la prezentarea portofoliului în fața comisiei candidații vor demonstra cunoașterea misiunilor arhitectului și parcurgerea acestora pe durata stagiului.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați anunțul OAR prezentat alăturat.

Cu stimă,

06 mai 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--------------------------

Calendarul Sesiunii de Acordare a Dreptului de Semnătură 16-17 Iunie 2017 este următorul:

La sfârșitul articolului puteți găsi link-uri către documente suport privind toate procedurile ce țin de obținerea dreptului de semnătură. Vă reamintim că încă din octombrie 2015 au fost introduse unele elemente de noutate apărute sub aspectul susținerii interviului și al prezentării portofoliului.

Remarcăm faptul că un aspect important pentru cei care vor aplica în această sesiune este să cunoască și să demonstreze prin proiectele prezentate că au parcurs în timpul stagiului toate misiunile arhitectului, așa cum sunt acestea enumerate în documentul Anexa 1. Reguli și proceduri privind dobândirea dreptului de semnătura. Un alt element de noutate este că proiectele trebuie să fie prezentate la faza PT și nu DTAC cum a fost până în urmă cu un an. Analizând fișierele Misiunile arhitectului și modelul fișei de evaluare, stagiari pot afla criteriile pe care se desfășoară interviul.

Pentru mai multe informații privind Sesiunea de Acordare a Dreptului de Semnătură, 16-17 Iunie 2017 ne puteți contacta după cum urmează:

Iulian Țepure
Secretar OAR

e. iulian.tepure@oar.archi
tel. 0728.872.150

Mult succes! 

ANEXA 1 - REGULI ȘI PROCEDURI PRIVIND DOBÂNDIREA DREPTULUI DE SEMNĂTURA - PDF - 1.32 MB

ANEXA 2 - FIȘA DE EVALUARE - PDF - 481 KB

MISIUNILE ARHITECTULUI - PDF - 275 KB