Prima paginăAnunțuriaprilie 2017 › Invitație participare atelier tehnic „Echipamente pentru SPA și băi”
19 aprilie 2017 • Profesional

Invitație participare atelier tehnic „Echipamente pentru SPA și băi”

Filiala București a Ordinul Arhitecților din România vă invită, joi 27 aprilie, ora 16:00, la atelierul tehnic „Echipamente pentru SPA și băi”, organizat de Klafs – My sauna and spa. Evenimentul va cuprinde prezentări și un cocktail, și va avea loc la restaurantul ICI ET LA – București – Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38.

Participarea este liberă în limita a 40 de locuri, înscrierea făcându-se prin e-mail la adresa contact@oar-bucuresti.ro .

Programul cuprinde:
Tendințe globale în designul și echipamentele de SPA și wellness.
Vorbitor: Denitsa Kirkova, partener Klafs pentru România cu peste 8 ani de experiență în consultanță pentru centre SPA private, pentru hoteluri sau publice. Deținătoare a unui MBA în managementul industriei ospitalității și a centrelor SPA, precum și a unui MBA în administrarea afacerilor, Austria

Prezentarea companiei germane KLAFS, lider mondial în producerea echipamentelor SPA – Saune, băi cu abur, cabine IR, Hammam-uri – cea mai bună companie inovatoare în sectorul spa: referințe generale, prezentări de produs avantaje, inovații.

Prezentarea CATALANO 
Vorbitor: Diego Rossi – proprietar și manager de export al Ceramica CATALANO
Inovații și trendințe: Glaze Cataglaze – O inovație completă în lumea ceramicii: un smalț special care o face inatacabilă și inalterabilă, făcând corp comun cu ceramic insăși, la 1250°. Acest sistem revoluționar de glazurare se diferențiază imediat, în mod vizibil, de suprafețele tratate tradițional. Noua colecție Colori – design contemporan, inovator al sălilor de baie, prin care Catalano își lărgește gama de produse introducând 4 noi nuanțe satinate pe o selecție de lavoare și WC-uri. WC-ul Newflush – Noul sistem vortex de tragere a apei. Contribuția Catalano pentru o lume mai bună: Gândiți verde! – beneficiile inovațiilor:

Prezentarea Imaginox - lider în producerea de piscine de oțel inoxidabil
Vorbitor: Jiri Kachlik (managing partner)
Imaginox este lider în producerea de piscine de oțel inoxidabil, oferind cel mai bun design și cea mai bună calitate din Europa.

Provocări și oportunități în proiectarea și echiparea centrelor SPA și a sălilor de baie (zone umede)
Subiecte care vor fi abordate:
- Eficiența energetică.
- Noțiuni de bază, tipuri, tehnologii noi, proiectare

Prezentarea este recomandată arhitecților, specialiștilor în domeniul proiectării dotărilor de SPA și wellness, managerilor de proiect, investitorilor în hotelurile SPA, respectiv în proiecte balneare și de wellness.

Vă așteptăm!