Prima paginăAnunțuriaprilie 2017 › Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017
12 aprilie 2017 • Profesional

Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația adresattă arhitecților stagiari de participare la concursul internațional Sky Hill PRO.light/WORK Competition 2017.

Cu stimă,

12 aprilie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Vă rugăm să distribuiți către arhitecți stagiari, membri ai filialei dvs., mesajul de mai jos, referitor la concursul internațional Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017. În măsura în care nu aveți constituită o bază de date exclusiv cu adresele de mail ale stagiarilor, consider că mesajul poate fi trimis tuturor membrilor și vor înțelege dumnealor segmentul căruia i se adresează.
Vă mulțumim frumos!
Iulian Tepure
Secretar


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax:021 317 26 34,0728872150
e-mail: iulian.tepure@oar.archi
www.oar.archi---------------------Buna ziua,Va anuntam cu bucurie lansarea concursului de solutii pentru arhitecti sub 32 de ani.O saptamana luminoasa!

Sky Hill PRO/light/WORK Competition 2017 este un concurs internațional de arhitectură care oferă posibilitatea studenților și tinerilor arhitecți de a propune soluții inovative pe o temă reală. Câștigătorii vor intra în echipa de proiectare, urmărind și coordonând execuția produsului finit, în vara lui 2017, la Dealu Cerului / Rezervația Naturală Cheile Nerei-Beușnița. Temele concrete - noul spațiu pentru workshop-uri și  turnul de meditație/zip-line - vor fi integrate în raportul cu casa existentă și peisajul suport.   Calendar 2017 Aprilie 28 - Termenul limită de înscriere  Mai 8 / 24.00 - Termenul limită de trimitere online a proiectelor Mai 19 - Anunțarea câștigătorilor Iulie 17 – Construirea obiectelor   Organizatorul, Fundația ARCHAEUS -Timișoara, este la a doua acțiune de acest fel (după succesul celei din 2014) iar proiectul face parte din Platforma educațională ALP (Alternative Learning Program). Excelența în arhitectură este un deziderat ce poate fi atins prin implicare și  acțiune concretă. În acest spirit, platforma experimentală creată în 12 ani de activitate are în derulare și alte proiecte precum: seria de conferințe Peripatetica – Oravița, Borangic – drumul mătăsii, activari urbane.   Pentru că și profesioniștii sunt interesați de viitorul arhitecturii de excelență, ne bucurăm de suportul Ordinului Arhitecților din România și al unor firme multipremiate precum SKBD, Inginerie Creativă, Dico și Tigănaș, STARH, AZC –Paris, SYYA, BIA Vlad Sebastian Rusu. Alaturi de prieteni si sponsori, cele mai bune publicații de arhitectură din România ne sunt alături ca parteneri media – Zeppelin, Igloo, Arhitectura, Arhitext.  
Succes deplin
Detalii/ premii/ tema – www.studioarchaeus.ro/fundatia Contact – Marius Miclăuș / office@studioarchaeus.ro  PS _ in atasament aveti afisul evenimentului


___Cu respect / Kind regards___ arch. Marius MICLAUS ____________________________________
              a r c h a e u s  FOUNDATION
             architecture, yacht design  and more         
Romania / Timisoara /
Cosminului str. nr. 3 / cod  300 586 www.studioarchaeus.ro