Prima paginăAnunțurimartie 2017 › Invitație întâlnirile „De-a arhitectura TALKS” și „Gala Voluntarilor De-a arhitectura”
22 martie 2017 • Evenimente

Invitație întâlnirile „De-a arhitectura TALKS” și „Gala Voluntarilor De-a arhitectura”

Stimați colegi,

Transmitem invitația De-a arhitectura de participare la Conferința De-a arhitectura TALKS și Gala Voluntarilor De-a arhitectura, eveniment care va avea loc sâmbătă 01 aprilie 2017, ora 18:00, la Talent Garden, Palatul Universul.

http://us6.campaign-archive1.com/?u=d8bcdba98f885444b3e14ec4b&id=b9f4547058&e=b8cefc2e4a

Cu stimă,

22 martie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--------------------------

Dragi colegi,

Iată că visul nostru de a aduna la un loc pe cei mai buni voluntari de-a arhitectura și a-i premia, precum și de a aduce la București 4 dintre cele mai importante voci în acest domeniu, s-a  concretizat, în mare parte datorită sprijinului constant al OAR.

Așadar vă invitam pe 1 aprilie, orele 14, la Intâlnirile De-a arhitectura/De-a arhitectura TALKS, aflată la ediția a III-a. Iar de la ora 18.00, pentru că sărbătorim 5 ani de existență, organizăm o Gală în care Asociația premiază aproape 100 de voluntari și colaboratori care ne-au ajutat să creștem în acești ani.

De-a arhitectura TALKS este o oportunitate de întâlnire directă a unor oameni interesați de educația de arhitectură și mediu construit pentru copii și tineri. Invitați din România, dar și Germania, Finlanda și Japonia vor prezenta motivațiile și experiențele de lucru, exemple de bună practică în contextul definit de politici publice de arhitectură și de educație. Vom înțelege împreună de ce este atât de important să investim cu toții resurse, creativitate, pasiune, energie, timp, în educația în arhitectură.

Vă așteptam cu drag,

Echipa de-a arhitectura