Prima paginăAnunțurimartie 2017 › Înscriere eveniment pentru Noaptea Studiourilor de Arhitectură
15 martie 2017 • Evenimente

Înscriere eveniment pentru Noaptea Studiourilor de Arhitectură

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația The Institute de înscriere a unui eveniment pentru Noaptea Studiourilor de Arhitectură care va avea loc în 25 mai 2017 în cadrul celei de a V-a ediții a Romanian Design Week.

Proiectele se înscriu până în data de 27 martie 2017 la adresa teodora.calin@institute.ro

Cu stimă,

15 martie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-------------------------

The Institute organizează Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a cincea ediții Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. În cadrul evenimentului, studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat. 
Noaptea Studiourilor de Arhitectură va avea loc pe 25 mai 2017. 
Proiectul este la cea de-a patra ediție și până acum a numărat peste 40 de birouri de arhitectură participante.

Pentru a ȋnscrie un eveniment ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură, reprezentanții trebuie să trimită toate materialele printr-un email la adresa teodora.calin@institute.ro până pe 27 martie. Ediția din 2017 se adresează doar studiourilor de arhitectură din București.

Toate detaliile privind ce și cum trebuie trimis pot fi citite în Regulament. Altfel, aș vrea să vorbim despre Sediul OAR, dacă v-ați dori să fie în acest circuit sau dacă ați prefera să faceți un eveniment conex? Am vrea oricum să avem proiectul în expoziție, dar pentru asta mai bine vorbescu direct cu Iulia Stanciu. Merci și așteptăm vești!