Prima paginăAnunțurifebruarie 2017 › Prelegere Dan Coma cu tema „EL și EA - ARHITECȚI”
13 februarie 2017 • Evenimente

Prelegere Dan Coma cu tema „EL și EA - ARHITECȚI”

Stimați colegi,

Transmitem invitația domnului arh. Dan Coma de participare la prelegerea cu tema „EL și EA - ARHITECȚI” pe care o va susține marți 14 februarie 2017, ora 18:00, în Sala Frescelor din Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

Cu stimă,

13 februarie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------

Marti va fi "Ziua lui Valentin"... o celebrare importata si poate nu foarte importanta... dar dragostea ESTE importanta. Si m-am gandit sa o celebram, prin arhitectura. Sunt arhitecturi importante facute de cupluri... doi arhitecti, o ea si un el. Exact spre asta va invit, sa exploram impreuna cateva realizari remarcabile din arhitectura lumii unde un el si o ea au lucrat cot la cot... poate ca este o diferenta intre arhitectura unui arhitect, de unul singur / o arhitecta, de una singura, si o arhitectura facuta in doi... ramane sa discutam. Dar un lucru e limpede: daca scopul alchimiei a fost sa uneasca "regele" si "regina", adica "conjunctio oppositorum", atunci e foarte posibil ca o arhitectura conceputa in doi, de un el si de o ea, sa fie mai bogata, mai complexa... nascuta din calitatile si competentele lor aduse impreuna.

Asa cum se spune, prin iubire 1 + 1 > 2.

Va invit asadar de Valentine's Day in Sala Frescelor sa exploram peste 500 de imagini cu o arhitectura, cred, nascuta din dragoste... nu numai dragostea de arhitectura, ci si dragostea dintre autorii ei.

Va multumesc si va astept.

Dan Coma