Prima paginăAnunțuridecembrie 2016 › BIG și SNOHETTA
12 decembrie 2016 • Evenimente

BIG și SNOHETTA

Stimați colegi,

Transmitem invitația de a participa la prezentarea cu tema „BIG și SNOHETTA” susținută de domnul Dan Coma.

Evenimentul va avea loc miercuri 14 decembrie 2016, ora 18:00, în Sala Frescelor din Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

Cu stimă,

12 decembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Nu întâmplător Ingels a decis să nu pună între cele trei litere "B", "I" si "G" acele insignifiante puncte care în mod normal urmează unor inițiale... evident că i-a plăcut "coincidența"... Bjarke Ingels Group = BIG.

Ce e ciudat însă e că Danemarca, în general și istoric vorbind, a fost atrasă mai degrabă de reticență, nu de "bigness"... design-ul danez a fost până foarte recent tocmai expresia fidelă, rafinată, a acestei reticențe.

Dar în lumea scandalurilor de tot felul de azi, BIGNESS sells!

Și Ingels își vinde lucrările cu fervoare și precizie, cu o eficiență care l-ar face și pe "tatăl" său spiritual, Rem Koolhaas, invidios. Și îl face.

Pe de altă parte, SNOHETTA aduce în lume un spirit mai democratic, poate mai puțin spectaculos și scandalos, dar nu lipsit de interes.

Vă invit să le explorăm munca, acestor două practici arhitecturale care s-au impus și se impun cu consecvență pe scena arhitecturii contemporane.

Vă mulțumesc,

Dan Coma