Prima paginăAnunțurinoiembrie 2016 › Lansare Concurs de Soluții TURNUL CELOR TREI VÂRSTE „Revitalizarea Turnului Pompierilor din Cluj-Napoca”
29 noiembrie 2016 • Profesional

Lansare Concurs de Soluții TURNUL CELOR TREI VÂRSTE „Revitalizarea Turnului Pompierilor din Cluj-Napoca”

Stimați colegi,

Transmitem anunțul OAR privind lansarea Concursului de Soluții TURNUL CELOR TREI VÂRSTE - „Revitalizarea Turnului Pompierilor din Cluj-Napoca”.

Cu stimă,

29 noiembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------------

Ordinul Arhitecților din România anunță lansarea Concursului de Soluții TURNUL CELOR TREI VÂRSTE - “Revitalizarea Turnului Pompierilor din Cluj Napoca”.

Concursul de arhitectură are ca scop principal selectarea celei mai bune soluții pentru revitalizarea actualului turn. Această revitalizare presupune atât restaurarea existentului cu valoare patrimonială, refuncționalizarea și amenajarea obiectivului, cât și pietonalizarea străzii Tipografiei pe porțiunea din fața Turnului.

Miza concursului este ca prin selectarea celei mai bune soluții, orașul să câștige un ansamblu simbolic, monumental, atât din punct de vedere tehnologic, cât și estetic, care să devină un punct de reper în țesutul urban, un reper care să fixeze memoria istorică a orașului.

Organizatorul concursului este Ordinul Arhitecților din România prin Filiala Teritorială Transilvania în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România.

Promotorul concursului este Primăria Municipiului Cluj-Napoca, cea care este actualmente proprietarul și administratorul obiectivului, urmând să devină beneficiarul proiectului final.


Vă transmitem în atașament  comunicatul de presă precum și imaginile suport privind lansarea concursului

De asemenea vă rugăm să popularizați în rândul membrilor dumneavoastră concursul prin mijloacele disponibile: mail, facebook, newsletter, site.

Vă mulțumim!

Cu stimă ,

arh. Iulia Cucu, consilier comunicare

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi


Fișiere atașate: