Prima paginăAnunțurinoiembrie 2016 › Seminarul și workshop-ul cu tema „Patrimoniu Cultural, adaptabilitate la dezastru și schimbări climatice: contribuția cercetării și inovării UE”
21 noiembrie 2016 • Profesional

Seminarul și workshop-ul cu tema „Patrimoniu Cultural, adaptabilitate la dezastru și schimbări climatice: contribuția cercetării și inovării UE”

Stimați colegi,

Transmitem, spre informare, anunțul OAR privind invitația Direcției Generale Cercetare  și Inovare din cadrul Comisiei Europene de participare la seminarul și workshop-ul cu tema „Patrimoniu Cultural, adaptabilitate la dezastru și schimbări climatice: contribuția cercetării și inovării UE”.

Evenimentul va avea loc în 7 decembrie 2016 la Bruxelles.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați https://goo.gl/AkeWkg si documentul atașat.

Cu stimă,

21 noiembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------------

Va transmitem mai jos Invitatia Directiei Generale Cercetare si Inovare din cadrul Comisiei Europene de a participa la seminarul si workshop-ul care vor avea loc la Bruxelles, pe data de 7 dec. 2016, avand ca tema Patrimoniul cultural, adaptabilitatea la dezastre si schimbari climatice: contributia cercetarii si inovarii UE.
Cei interesati se pot inscrie accesand link-ul de mai jos (inscrierea este obligatorie, iar locurile sunt limitate).Mai multe detalii se gasesc pe website-ul evenimentului

https://goo.gl/AkeWkg

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu
Consilier Relatii INternationale

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.squarespace.com // www.oar.archi


Fișiere atașate: