Prima paginăAnunțurinoiembrie 2016 › Miercuri începe UrbanEye 2016
14 noiembrie 2016 • Evenimente

Miercuri începe UrbanEye 2016

Stimați colegi,

Transmitem anunțul organizatorilor privind lansarea Festivalului de Film Urban Eye 2016 care va avea loc miercuri 16 noiembrie 2016, ora 19:30, la Cinema Elvira Popescu, Proiecția „The Destruction of Memory”.

Pentru mai multe detalii privind programul festivalului, vă invităm să consultați atașamentul.

Cu stimă,

14 noiembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------------

Mă bucur să anunț că festivalul care vorbește despre oraș prin film își deschide a treia ediție cu un documentar care pune în prim plan o problemă extrem de actuală - distrugerile culturale din timpul războaielor - și ridică o serie de întrebări importante. Proiecția The Destruction of Memory va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19:30 la Cinema Elvira Popescu. 
Programul plin al următoarelor patru zile de UrbanEye Film Festival include documentare în premieră, împărțite în patru secțiuni - Memorie, Acasă, Apă și Portrete de Arhitecți - proiecții speciale, discuții cu specialiști și o competiție pentru filme care vorbesc despre realitățile arhitectural-urbane din România. 
Mai multe detalii despre programul de anul acesta sunt în documentul atașat și pe www.UrbanEye.ro. Aici este o selecție de imagini din filmele festivalului: https://we.tl/4BHJAosg8X 
Ne vedem la film!
Mulțumesc,
Ioan MaximUrbanEye Film Festivalwww.UrbanEye.rowww.Facebook.com/UrbanEyeFilmFestival 


Fișiere atașate: