Prima paginăAnunțurinoiembrie 2016 › Invitatie lansare Urbaniada II
4 noiembrie 2016 • Evenimente

Invitatie lansare Urbaniada II

Stimați colegi,

Transmitem din partea organizatorilor, invitația de a participa la conferința de presă care va anunța cea de a II-a ediție Urbaniada-competiția care premiază soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții în spațiul urban. Proiectele premiate vor primi din partea ING Bank, finanțare în valoare totală de 250.000 de euro. 
Evenimentul va avea loc marți 8 noiembrie, începând cu ora 17:00,  la cafeneaua The Institute (Știrbei Vodă 104-106).

Cu stimă,

4 noiembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Vă invit marți, pe 8 noiembrie, la conferința de presa care va anunța cea de-a doua ediție Urbaniada, competiția care premiază soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții în spațiul urban. Proiectele declarate câștigătoare vor primi, din partea ING Bank, finanțare în valoare totală de 250.000 de euro.
Proiectele înscrise în concurs vor fi evaluate și notate de un juriu format din cinci specialiști în urbanism, sociologie, arhitectură și antropologie - Mircea Toma (Președinte ActiveWatch), Maria Duda (Arhitect, fondator BAZA), Vera Marin (Arhitect Urbanist; Președinte Asociația pentru Tranziție Urbană), Iulia Stanciu (Arhitect fondator STARH), Constantin Goagea (Arhitect, director Zeppelin) și din 5 reprezentanți ai Board-ului CSR ING Bank. Aceștia vor fi și gazdele evenimentului de lansare.
Prima ediție Urbaniada a finanțat șase proiecte, selectate din 83 de proiecte înscrise - "Brăila - Chercea Parc", "Izvoare urbane pentru comunitate", "Tandem Navigator", "Comuna universitară", "Reactivarea cinematografului ARTA" și "Centrul Comunitar TEI".
Vă așteptăm marți, de la 17.00, la cafeneaua The Institute (Știrbei Vodă 104-106).

Zi frumoasă!

Sorina Daescu Topceanu

Communication Manager

THE INSTITUTE

A: 104-106, Stirbei Voda, Bucharest

M: 0040 728 300 564

W: www.institute.ro