Prima paginăAnunțurioctombrie 2016 › Invitație prezentare „Șase case în fotografie: arhitecturi de Petre Antonescu”
26 octombrie 2016 • Evenimente

Invitație prezentare „Șase case în fotografie: arhitecturi de Petre Antonescu”

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația de participare la prezentarea proiectului „Detalii neoromânești în arhitectura lui Petre Antonescu. Exterioare și interioare ale vilelor bucureștene” - autor arh. Andrei Mărgulescu.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 29 octombrie în intervalul 17:00-18:00, la Fundația Lowendal - Piața Gheorghe Cantacuzino nr.1, București.

Cei care doresc să participe sunt invitați să confirme la https://www.facebook.com/events/1747909515462533/

Cu stimă,

26 octombrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-------------------------

Stimati profesori, colaboratori, arhitecti, prieteni,


Imi face o deosebita placere sa va invit la Fundatia Lowendal sambata 29 octombrie intre orele 17.00 si 18.00 la o prezentare despre cum am inteles si am fotografiat arhitecturile celor sase case bucurestene si neoromanesti ale lui Petre Antonescu in cadrul proiectului ,,Detalii neoromânești în arhitectura lui Petre Antonescu. Exterioare și interioare ale vilelor bucureștene''. 
Prezentarea va avea loc intr-o casa proiectata chiar de Petre Antonescu (casa dr. Ciru Iliescu), acolo unde va voi impartasi cat mai mult din modul in care am construit, fotografiat, postprocesat aceste serii fotografice pentru ca in final, cu ajutorul si prin acestea arhitectura sa poata fi lizibila, integra, revelatoare. 

Va astept cu drag sa petrecem o ora cu arhitecturi si fotografii dar mai ales cu explicatii din culisele mentale si nu numai ale realizarii imaginii. Ne asteapta si o dubla expozitie: de arhitectura si de fotografie de arhitectura. 
In cazul persoanelor care vor participa, evenimentul facebook asteapta si confirmari pentru a ne fi usor sa estimam numarul de locuri necesar de asigurat: https://www.facebook.com/events/1747909515462533/
Evenimentul face parte dintr-o serie mai larga de prezentari si a fost precedat duminica 23 octombrie de prelegerea tinuta de arh. Cristina Woinaroski asupra modului in care a cercetat si relationat arhitectural aceste vile.  


Cu apreciere, o seara placuta! 
Andrei Margulescu 

Fundatia LowendalAdresa: Piata Gheorghe Cantacuzino nr. 1, Bucuresti.    Andrei MARGULESCU
(+40) 721276635
www.andreimargulescuarhitect.weebly.com