Prima paginăAnunțurioctombrie 2016 › CENTRUL COMUNITAR TEI - Invitație inaugurare
13 octombrie 2016 • Evenimente

CENTRUL COMUNITAR TEI - Invitație inaugurare

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația studioBASAR de participare la inaugurarea CENTRULUI COMUNITAR TEI.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 15 octombrie 2016, orele 11:00 și 15:00, în Parcul Circului - intrarea dinspre str. Dinu Vintilă.

Cu stimă,

13 octombrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Bună ziua,
Vă trimitem o invitație la un eveniment pe care avem rugămintea să îl distribuiți prin rețelele de socializare ale OAR.
CENTRUL COMUNITAR TEI, find primul Centru Comunitar grassroots din România, rezultat al unui parteneriat între un grup de cetățeni și un grup de arhitecți, ar putea fi și o oportunitate de colaborări viitoare între mediul profesional și societate.
Mulțumim,
Alex Axinte și Cristi Borcan

Invitație la inaugurarea CENTRULUI COMUNITAR TEI

Detalii despre eveniment in documentul atașat și pe:
https://www.facebook.com/events/165072763948714/

Grupul de Inițiativă Civică Lacul Tei și studioBASAR vă invită sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 11:00 și 15:00, în Parcul Circului, intrarea dinspre strada Dinu Vintilă, să participați la inaugurarea CENTRULUI COMUNITAR TEI.

CENTRUL COMUNITAR TEI se va lansa cu proiectul „Poveștile Teiului”, realizat cu sprijinul ARCUB, un proiect cultural produs în cadrul liniei Generator de proiecte comunitare la firul ierbii, în cadrul candidaturii București 2021_Orașul In-Vizibil.

CENTRUL COMUNITAR TEI este primul echipament comunitar urban grassroots, rezultat al unui parteneriat între Grupul de Inițiativă Civică Lacul Tei și grupul de arhitecți studioBASAR.

Găzduit de o structură utilitară minimală – un container de 14 mp, amenajat și echipat tehnologic – CENTRUL COMUNITAR TEI propune un format ce răspunde la o nevoie locală și care urmărește crearea unui parteneriat civic-public cu administrația.

Centrul Comunitar Tei este rezultatul unui parteneriat între Grupul de Inițiativă Civică Lacul Tei
și grupul de arhitecți studioBASAR și este un proiect realizat în cadrul Urbaniada cu sprijinul ING Bank.

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții în spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre
profesioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului între organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști.
Urbaniada este un proiect ING Bank.

Vă așteptăm!

Alex Axinte, Cristi Borcan (studioBASAR), Matei David


Fișiere atașate: