Prima paginăAnunțurioctombrie 2016 › UIA lansează cea de a II-a ediție a „Friendly and Inclusive Spaces Awards 2017”
4 octombrie 2016 • Profesional

UIA lansează cea de a II-a ediție a „Friendly and Inclusive Spaces Awards 2017”

Stimați colegi,

Transmitem anunțul Uniunii Internaționale a Arhitecților privind lansarea celei de a II-a ediții a „Friendly and Inclusive Spaces Awards 2017”.

Pentru detalii privind participarea vă invităm să consultați materialul alăturat.

Cu stimă,

4 octombrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Doamnă/Domnule Arhitect,

Uniunea Internațională a Arhitecților (UIA) anunță lansarea celei de-a doua ediții a Premiului Internațional Spații Favorabile, Accesibile Tuturor. Acest premiu recompensează și promovează designul incluziv – de la clădiri și spații publice la cercetare – și se adresează tuturor arhitecților care sunt membri ai Secțiilor Membre UIA. Proiectele trebuie înregistrate online, în perioada 28 septembrie-20 decembrie 2016, pe site-ul

https://uiafriendlyspaces.awardsplatform.com/

Comunicatul de Presă și Setul de Materiale Promoționale se pot accesa online, dacă folosiți Download Link-ul din email-ul de mai jos.

Premiul este administrat de Institutul Regal al Arhitecților din Irlanda (RIAI). Sunt eligibile proiectele arhitecților membri ai Secțiilor Membre UIA, care au fost încheiate la data de 30 noiembrie 2013. Acestea pot fi: clădiri noi și spații publice, clădiri și locuri istorice existente, restaurate sau adaptate pentru o nouă folosire.

Un premiu special va fi atribuit unuia sau mai multor arhitecți, pentru cercetarea academică în domeniul proiectării bazate pe date concrete, care contribuie semnificativ la îmbunătățirea calității vieții, prin promovarea unei mai bune înțelegeri a designului orientat spre utilizator și a aplicării lui în proiectarea mediului construit.

Taxe de înregistrare: 50 EURO (Faza 1); 150 EURO (Faza 2).

În Faza 1, jurii regionale vor selecta proiectele care vor fi incluse pe lista scurtă, iar în Faza 2, un juriu internațional va decide proiectele câștigătoare, care vor fi anunțate la Congresul Mondial UIA de la Seoul, Coreea de Sud, în septembrie 2016.

Persoane de contact (pentru informații suplimentare):

Dr. Sandra O’Connell, Manager de Comunicare, Email: soconnell@riai.ie

Claudia O’Dwyer, Email: codwyer@riai.ie

Cu deosebită considerație,

Mariana Ionescu

Consilier Relații Internaționale

Ordinul Arhitecților din România

Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19

sector 1, București, 010312

Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150

www.oar.archi, www.oarsquarespace.com


Fișiere atașate: