Prima paginăAnunțuriseptembrie 2016 › Invitație - Forumul Internațional Building Health Bucharest 2016
29 septembrie 2016 • Evenimente

Invitație - Forumul Internațional Building Health Bucharest 2016

Stimați colegi,

Retransmitem invitația organizatorilor Forumului Internațional Building Health Bucharest 2016 care va avea loc în data de 19 octombrie 2016 la Athenee Palace Hilton București.

Vă reamintim că arhitecții membri OAR se pot înscrie pentru a participa gratuit la forum până în data de 30 septembrie la adresa health@borocommunication.ro .

Cu stimă,

29 septembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

În numele organizatorilor, avem plăcerea de a vă invita la Forumul Internațional Building Health Bucharest 2016, care va avea loc pe 19 octombrie, la Athenee Palace Hilton București, Sala Le Diplomate.

Vă rugăm să transmiteți invitația noastră pe email tuturor membrilor Filialei dumneavoastră.

Arhitecții membri OAR se pot înscrie gratuit la forum până pe 30 septembrie, la adresa de email health@borocommunication.ro

Forumul este dedicat construcțiilor din sănătate și calității spațiului medical. Vor fi prezentate exemple de succes și bune practici ale proiectării și construcției spațiilor medicale, din mai multe țări.

Din program: 

“Cum se construiește un spital regional în Danemarca” // Spitalul din Aarhus, noul centru regional proiectat de C.F. Møller este cea mai amplă construcție cu destinație medicală din istoria Danemarcei. Aflat acum în faza de construcție, spitalul va fi inaugurat în 2020. Proiectul, distins cu premiile Design & Health International Academy Award și Building Better Healthcare Award, Best International Design, va fi prezentat într-un studiu de caz de către Președintele C.F. Møller, domnul arhitect Klavs Hyttel.

“Cum a fost modernizat cel mai vechi spital din Marea Britanie” // Noul Barts Heart Centre, inaugurat recent, este cel mai mare centru de cardiologie din Europa și a trecut printr-un amplu proces de modernizare, care a durat câțiva ani. Etapele și provocările proiectului, implicarea și colaborarea permanentă a echipei de proiect vor fi subiectul studiului de caz prezentat de către doamna arhitect Allison Wagner, managerul proiectului și Director pentru Europa al cunoscutului birou american de proiectare HOK. 

“Investiții în construcțiile din sănătate” // Dezbatere dedicată investițiilor în construcțiile din sănătate, la care sunt invitați reprezentanții administrației publice locale și ai Guvernului, investitori din sănătate, arhitecți.

Chairman al evenimentului este Președintele Ordinului Arhitecților din România, domnul arhitect Șerban Țigănaș.

Forumul va reuni în jur de 300 de arhitecți, antreprenori de construcții, manageri și investitori din sănătate, primari și președinți de consilii județene, furnizori de soluții și de tehnologii.

Evenimentul se află la a doua ediție și a fost inițiat de BORO PR & COMMUNICATION și ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA.

Vă mulțumim!

Echipa 

BORO PR & COMMUNICATION

Ordinul Arhitecților din România

str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România

tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi.
www.oar.squarespace.com // www.oar.archi