Prima paginăAnunțuriseptembrie 2016 › 30 septembrie - ultima zi de înscriere pentru arhitecți la Forumul International Building Health Bucharest 2016
26 septembrie 2016 • Evenimente

30 septembrie - ultima zi de înscriere pentru arhitecți la Forumul International Building Health Bucharest 2016

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația organizatorilor de participare la Forumul International Building Health Bucharest 2016 care va avea loc în zilele de 19 și 20 octombrie 2016 la Athenee Palace Hilton București - Sala Le Diplomate.

Arhitecții membri OAR se pot înscrie gratuit la lucrările forumului până în data de 30 septembrie 2016 la adresa health@borocommunication.ro .

Cu stimă,

26 septembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------

In numele organizatorilor, avem placerea de a va invita la Forumul International Building Health Bucharest 2016, care va avea loc pe 19 octombrie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, Sala Le Diplomate.

Va rugam sa transmiteti invitatia noastra pe email tuturor membrilor filialei.
Arhitectii membri OAR se pot inscrie gratuit la forum pana pe 30 septembrie, la adresa de email health@borocommunication.ro
Forumul este dedicat constructiilor din sanatate si calitatii spatiului medical. Vor fi prezentate exemple de succes si bune practici ale proiectarii si constructiei spatiilor medicale, din mai multe tari.

Din program: “Cum se construieste un spital regional in Danemarca” // Spitalul din Aarhus, noul centru regional proiectat de C.F. Møller este cea mai ampla constructie cu destinatie medicala din istoria Danemarcei. Aflat acum in faza de constructie, spitalul va fi inaugurat in 2020. Proiectul, distins cu premiile Design & Health International Academy Award si Building Better Healthcare Award, Best International Design, va fi prezentat intr-un studiu de caz de catre Presedintele C.F. Møller, domnul arhitect Klavs Hyttel.

“Cum a fost modernizat cel mai vechi spital din Marea Britanie” // Noul Barts Heart Centre, inaugurat recent, este cel mai mare centru de cardiologie din Europa si a trecut printr-un amplu proces de modernizare, care a durat cativa ani. Etapele si provocarile proiectului, implicarea si colaborarea permanenta a echipei de proiect vor fi subiectul studiului de caz prezentat de catre doamna arhitect Allison Wagner, managerul proiectului si Director pentru Europa al cunoscutului birou american de proiectare HOK. 

“Investitii in constructiile din sanatate” // Dezbatere dedicata investitiilor in constructiile din sanatate, la care sunt invitati reprezentantii administratiei publice locale si ai Guvernului, investitori din sanatate, arhitecti.

Chairman al evenimentului este Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, domnul arhitect Serban Tiganas.
Forumul va reuni in jur de 300 de arhitecti, antreprenori de constructii, manageri si investitori din sanatate, primari si presedinti de consilii judetene, furnizori de solutii si de tehnologii.
Evenimentul se afla la a doua editie si a fost initiat de BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA.

Va multumim.

Healthcare Team


We communicate about people and brands.
We connect professionals.

RO, Centrul de Afaceri Iași, Str. Elena Doamna, Nr. 20-22
phone 004-0332-408-323
fax 004-0332-408-324

health@borocommunication.ro
www.borocommunication.ro
Facebook