Prima paginăAnunțuriseptembrie 2016 › Building Health Bucharest International Forum 2016
9 septembrie 2016 • Evenimente

Building Health Bucharest International Forum 2016

Stimați colegi,

Vă transmitem un material informativ privind Building Health Bucharest International Forum 2016 care va avea loc în perioada 19-20 octombrie 2016 la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
Arhitecții membri OAR pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile, cu înscrierea prealabilă la adresa de email: health@borocommunication.ro

Cu stimă,

9 septembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

In numele organizatorilor, avem placerea de a va invita la Building Health Bucharest International Forum 2016, un eveniment dedicat calitatii spatiului medical si constructiilor din sanatate, care va avea loc pe 19 si 20 octombrie, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
Evenimentul este organizat de BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, in parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA, ARCHITECTS FOR HEALTH si ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.
Forumul va reuni speakeri din mai multe tari, lideri ai unor cunoscute birouri de arhitectura, in special pentru proiectele din domeniul medical, printre care:
Arh. Klavs Hyttel, Principal, C.F. Møller, din DanemarcaSteve Henigan, Partener, Perkins + Will, din Statele Unite ale AmericiiAllison Wagner, Principal, Healthcare Architecture, HOK, din Marea Britanie
Arhitectii membri OAR se pot inscrie gratuit la forum, la adresa de email health@borocommunication.ro, in limita locurilor disponibile.
Va transmitem atasat un scurt material de prezentare al evenimentului, cu rugamintea de a-l publica pe site/newsletter/Facebook si de a transmite invitatia noastra tuturor membrilor filialei, in vederea inscrierii la forum.
Pentru eventuale intrebari sau pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie. De asemenea, va rugam sa confirmati primirea acestui mesaj.
Va multumim.


Manuela POPLIUC
Assistant

We communicate about people and brands.
We connect professionals.
RO, Centrul de Afaceri Iași, 
Str. Elena Doamna, Nr. 20-22
mobile 004-0774-063-451    
phone 004-0332-408-323
fax 004-0332-408-324
manuela.popliuc@borocommunication.ro
www.borocommunication.ro
Facebook


Fișiere atașate: