Prima paginăAnunțuriaugust 2016 › Building Health Bucharest International Forum 2016
24 august 2016 • Evenimente

Building Health Bucharest International Forum 2016

Stimați colegi,

Transmitem în atașament, invitația de participare la Building Health Bucharest International Forum 2016, eveniment organizat de BORO PR & Communication și Ordinul Arhitecților din România, în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România, Architectss for Health și Romania Green Building Council, care va avea loc în zilele de 19 și 20 octombrie 2016 la Athenee Palace Hilton, București.

Membrii OAR se pot înscrie gratuit, în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail health@borocommunication.ro .

Cu stimă,

24 august 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------------------


In numele organizatorilor, avem placerea de a va invita la Building Health Bucharest International Forum 2016, un eveniment dedicat calitatii spatiului medical si constructiilor din sanatate, care va avea loc pe 19 si 20 octombrie, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
Evenimentul este organizat de BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, in parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA, ARCHITECTS FOR HEALTH si ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.
Forumul va reuni speakeri din mai multe tari, lideri ai unor cunoscute birouri de arhitectura, in special pentru proiectele din domeniul medical, printre care:
Arh. Klavs Hyttel, Principal, C.F. Møller, din DanemarcaSteve Henigan, Partener, Perkins + Will, din Statele Unite ale AmericiiAllison Wagner, Principal, Healthcare Architecture, HOK, din Marea Britanie
Arhitectii membri OAR se pot inscrie gratuit la forum, la adresa de email health@borocommunication.ro, in limita locurilor disponibile.
Va transmitem atasat un scurt material de prezentare al evenimentului, cu rugamintea de a-l publica pe site/newsletter/Facebook si de a transmite invitatia noastra tuturor membrilor filialei, in vederea inscrierii la forum.
Pentru eventuale intrebari sau pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie. De asemenea, va rugam sa confirmati primirea acestui mesaj.
Va multumim.


Manuela POPLIUC
Assistant


We communicate about people and brands.We connect professionals.RO, Centrul de Afaceri Iași, Str. Elena Doamna, Nr. 20-22mobile 004-0774-063-451    phone 004-0332-408-323fax 004-0332-408-324manuela.popliuc@borocommunication.ro
www.borocommunication.roFacebook


Fișiere atașate: