Prima paginăAnunțuriiulie 2016 › Sesiune Acordare Drept de Semnătură 23-24 septembrie 2016
22 iulie 2016 • Profesional

Sesiune Acordare Drept de Semnătură 23-24 septembrie 2016

Stimați colegi,

OAR anunță desfășurarea următoarei Sesiuni de Acordare a Dreptului de Semnătură pentru 23-24 septembrie 2016.
Conform calendarului alaturat, dosarul de înscriere la această sesiune va fi depus la filială până în data de vineri 2 septembrie 2016.
Pentru o mai bună informare asupra elementelor de noutate intervenite în modul de susținere a interviului și a cerințelor Comisie de Atestare, atașăm acestui mesaj următoarele documente :
- adresa OAR referitoare la Reguli și proceduri privind obținerea dreptului de semnătură;

- Fișa de evaluare a candidatului;

- documentul elaborat de OAR  privind Misiunile Arhitectului.

Precizăm că în portofoliu se vor prezenta proiecte în faza P.T. (nu D.T.A.T.C.) și, la prezentarea portofoliului în fața comisiei candidații vor demonstra cunoașterea misiunilor arhitectului și parcurgerea acestora pe durata stagiului.
Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați anunțul OAR prezentat alăturat și documentele atașate.

Cu stimă,

22 iulie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Calendarul Sesiunii de Acordare a Dreptului de Semnatura 23- 24 Septembrie 2016, este urmatorul:

Va retrimitem in anexă documentul cu privire la toate procedurile privind obținerea dreptului de semnătură. Vă rugăm să rețineți că încă din octombrie 2015 au fost introduse unele elemente de noutate intervenite sub aspectul susținerii interviului și al prezentării portofoliului, de aceea vă rugăm să trimiteți prezentul mesaj tuturor celor care vor depune dosar in vederea obținerii dreptului de semnătură.

Sperăm ca aceștia să remarce faptul că cel mai important lucru acum este să cunoască și să demonstreze prin proiectele prezentate că au parcurs în timpul stagiului toate misiunile arhitectului, așa cum sunt acestea enumerate în documentul Reguli și proceduri… din anexă. Un alt element de noutate este că proiectele trebuie să fie prezentate la faza PT și nu DTAC cum a fost până în urmă cu un an. Anexez și pdf. cu Misiunile arhitectului și modelul fisei de evaluare, pentru ca stagiari să poată afla și criteriile pe care se desfășoară interviul.

Mult succes!

Iulian Tepure
secretar


Fișiere atașate: