Prima paginăAnunțuriiulie 2016 › Workshop Grecia - Stamos Stournas de lângă orașul Volos
20 iulie 2016 • Profesional

Workshop Grecia - Stamos Stournas de lângă orașul Volos

Stimați colegi, 

Transmitem din partea OAR, anunțul asociației Arhitecților din Grecia (SADAS-PEA) privind organizarea unui atelier pe tema "Tehnici de construire ecologice inspirate din constructiile tradiționale" în perioada 17-25 septembrie 2016 la Casa de oaspeți Stamos Stournas de lângă orașul Volos, Grecia.
Pentru informații privind condițiile de participare vă invităm să consultați materialul alăturat.

Cu stimă, 

20 iulie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

In atentia tinerilor arhitecti si studentilor arhitecti

Asociatia Arhitectilor din Grecia (SADAS-PEA), Organizatie Membra a Consiliului Arhitectilor din Europa (ACE), organizeaza un atelier de lucru pe tema Tehnici de construire ecologice inspirate din constructiile traditionale, care va avea loc la Casa de oaspeti Stamos Stournas de langa orasul Volos, Grecia, in perioada 17-25 septembrie 2016.

Obiectivele atelierului de lucru sunt redescoperirea tehnicilor de constructie ecologice aplicate de multe generatii de mesteri in trecut, intelegerea principiilor construirii durabile a cladirilor traditionale si a modului in care aceste principii au determinat forma si functiile acestora.
Limba de desfasurare a atelierului de lucru este engleza.

Vor fi organizate excursii ghidate la asezari preistorice si traditionale din Peninsula Pelion si la o structura moderna construita cu materiale ecologice, vor avea loc prezentari ale unor renumiti profesionisti, precum si activitati de initiere in practica construirii fundatiilor din piatra si a zidurilor din chirpici.

Cazarea va fi asigurata la Casa de oaspeti Stamos Stournas, o cladire istorica din sec. al XIX-lea, proprietatea SADAS-PEA, in camere de 3-4 persoane.

Taxa de participare este de 550 euro, care include: certificatul de participare eliberat de SADAS-PEA, cazarea, micul dejun, pranzul si cina (cu autoservire), transportul in vizitele ghidate si transportul Volos-Casa de oaspeti si retur, la plecare si sosire.
Taxa de participare trebuie achitata prin transfer bancar, imediat dupa transmiterea prin email a Formularului de inscriere, pe adresa info@sadas-pea.gr.

Contact:

SADAS-PEA (Greek Architects Association)

Tel.: +30 2103215146
Fax: +30 2103215147
E-mail: info@sadas-pea.gr
URL: www.sadas-pea.gr

Adresa:
Vrysakiou 15
Cod postal: 10555
Atena - Grecia

Mai multe informatii se pot gasi in materialele anexate, precum si pe link-ul dedicat evenimentului:

http://www.sadas-pea.gr/international-workshop-2016/

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu

Consilier Relatii internationale



Dear Colleagues,

We are writing this follow up email to confirm that you have received our workshop announcement sent to you on Friday 17th of June and on Friday 1st of July 2016 and that you have or are planning to inform your members about it.

If you have any questions don't hesitate to contact us.

We would appreciate your reply.

SADAS-PEA (Greek Architects Association)

Telephone: +30 2103215146
Fax: +30 2103215147
E-mail: info@sadas-pea.gr
URL: www.sadas-pea.gr

Address
Vrysakiou 15
Postal Code: 10555
Athens
Greece


Fișiere atașate: