Prima paginăAnunțuriiulie 2016 › Invitație în laboratorul verde „Natura la lucru” din cadrul Anualei de Arhitectură București 2016
12 iulie 2016 • Evenimente

Invitație în laboratorul verde „Natura la lucru” din cadrul Anualei de Arhitectură București 2016

Stimați colegi,

Vă invităm să participați la laboratorul verde „Natura la lucru” care se desfășoară în cadrul Anualei de Arhitectură București - ediția a XIV-a 2016 și este organizat  de Asociația Ivan Patzaichin - Mila 23.

Evenimentul va avea loc miercuri 13 iulie 2016, ora 19:30, la Sala Dalles - Bd. Nicolae Bălcescu nr.18, București.

Instalația a fost realizată pentru expoziția „Romania Powered by Nature” și păstrată în cadrul expoziției proiectelor membrilor juriului Anualei 2016.

Vă așteptăm,

12 iulie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------

Vă invităm miercuri, 13 iulie, ora 19.30 la MNAC Dalles, în laboratorul verde din cadrul Anualei de Arhitectură București 2016.

Vom înțelege cum funcționează natura și cum o putem folosi în cadrul orașului, pornind de la instalația “Natura la lucru” a peisagistului Nicolas Triboi.  

Instalația a fost realizată pentru expoziția Romania Powered by Nature de la MNAC Dalles și păstrată în expoziția Anualei de Arhitectură încă două săptămâni, pentru a fi ulterior replantată într-un loc potrivit din București. În cadrul laboratorului vom stabili împreună acest loc și peste alte două săptămâni veți fi invitații noștri să instalăm “Natura la lucru” în spațiul deschis al orașului.  

Laboratorul “Natura la lucru” este realizat de Asociația Ivan Patzaichin- Mila 23.  

Instalația semnată de Nicolas Triboi a fost realizată cu sprijinul Romanian – American Foundation.      

Vă așteptăm,
Asociația Ivan Patzaichin- Mila 23


Fișiere atașate: