Prima paginăAnunțuriiunie 2016 › Conferința „Comunicarea agendei urbane”, 15 iulie 2016
16 iunie 2016 • Evenimente

Conferința „Comunicarea agendei urbane”, 15 iulie 2016

Stimați colegi,

Transmitem din partea Igloo Media invitația de participare la conferința „Comunicarea agendei urbane” care va avea loc vineri 15 iulie 2016, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” București.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Secretariatul Habitat III al Organizației Națiunilor Unite.

Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă la adresa: https://goo.gl/31RzeU 

Transmitem, în atașament, mai multe informații privind conferința.

Cu stimă,

16 iunie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Igloo Media colaborează cu Secretariatul Habitat III al Organizației Națiunilor Unite pentru a organiza conferința „Comunicarea agendei urbane”, vineri, 15 iulie 2016, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București.

Conferința stă sub egida Academiei de jurnalism urban, un program inițiat de Secretariatul Habitat III pentru a stimula dezbaterea participativă în contextul pregătirilor pentru Conferința despre Locuire și Dezvoltare Durabilă (Habitat III) din octombrie 2016, din Quito, Ecuador.

La eveniment vor participa jurnaliști de la The Guardian, Citiscope,  Centrul pentru Jurnalism Independent, dar și reprezentanți ai organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale implicate în dezvoltarea orașului (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Primăria Municipiului București, Asociația pentru Tranziție Urbană, ARCUB).

Participarea la eveniment este gratuită, cu înscriere prealabilă aici: https://goo.gl/31RzeU 

Vă trimit atașat mai multe informații referitoare la eveniment, alături de invitația de a participa la conferință, vineri 15 iulie. De asemenea, ne-ar fi de mare ajutor preluarea materialelor pe canalele proprii.

Detalii despre programul conferinței aici: https://www.igloo.ro/stiri/igloo-media-aduce-la-bucuresti-academia-de-jurnalism-urban/

Vă mulțumesc!


Aniela Macarin

Communication & PR

__________________________

IGLOO Media
Str. Brezoianu nr.4, et.1, ap.1
050023 sector 5, Bucuresti
tel:  +40.21.313.41.18
fax: +40.21.313.41.18
e-mail: aniela.macarin@igloo.ro
web: www.igloo.ro


Fișiere atașate: