Prima paginăAnunțuriiunie 2016 › Întâlnire de afaceri organizată de reprezentanți ai firmelor de construcții și arhitectură din Italia
13 iunie 2016 • Evenimente

Întâlnire de afaceri organizată de reprezentanți ai firmelor de construcții și arhitectură din Italia

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația de a participa la întâlnirea de afaceri organizată de reprezentanți ai firmelor de construcții și arhitectură din Italia care va avea loc joi 16 iunie 2016, între orele 10:00-16:00, în imobilul denumit Spațiul Public European al Reprezentanței Comisiei Europene la București, situat în str. Vasile Lascăr nr.31, parter.

Participarea este gratuită cu confirmare prealabilă la adresa cristio@imm.ro .

Cu stimă,

13 iunie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar  Executiv

Vă transmitem mai jos invitația de a participa la o întâlnire de afaceri cu reprezentanți ai firmelor de construcții și arhitectură din Italia, care va avea loc în clădirea intitulată Spațiul Public European al Reprezentanței Comisiei Europene la București, situată în Str. Vasile Lascăr nr. 31, parter, joi, 16 iunie 2016, între orele 10-16.

În atașament aveți lista firmelor italiene ai căror reprezentanți vor participa la întâlnire.

Vă rugăm să diseminați acest mesaj în rândul membrilor Filialei București, în speranța că aceștia vor fi interesați de astfel de contacte de afaceri. Participarea (care este gratuită) și firmele cu ai căror reprezentanți se dorește a se discuta (din lista alăturată) trebuie confirmate până pe 15 iunie a.c. pe adresa de email cristio@imm.ro .

Menționăm că au fost invitați și reprezentanți ai principalelor asociații din construcții, cu care OAR are un parteneriat.

Vă mulțumim mult pentru cooperare.

Cu cele mai bune gânduri,

Mariana Ionescu

Ordinul Arhitectilor din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, Bucuresti, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.org.ro, www.oarsquarespace.com


Fișiere atașate: