Prima paginăAnunțuriiunie 2016 › „BUCUREȘTI. ARHITECTURĂ. UN GHID ADNOTAT” - 59 lei, la OAR București, str. Academiei nr.18-20
7 iunie 2016 • Evenimente

„BUCUREȘTI. ARHITECTURĂ. UN GHID ADNOTAT” - 59 lei, la OAR București, str. Academiei nr.18-20

Joi, 2 iunie 2016, Filiala București a Ordinului Arhitecților din România a organizat la sediul din str. Sf. Constantin nr.32, în pregătirea lansării volumului „București. Arhitectură. Un ghid adnotat”, o întâlnire cu autorii - Mariana Celac, Marius Marcu-Lapadat și Octavian Carabela - și cu arhitecții ale căror proiecte se regăsesc în paginile cărții.

Cu această prilej, autorii au vorbit despre experiența documentării și elaborării volumului, despre rațiunile care au generat Ghidul și despre misiunea lui.

Șerban Sturdza, președintele OAR București, a subliniat importanța demersului patronat de Filială, prin care au fost puse laolaltă și promovate lucrări de arhitectură definitorii pentru identitatea istorică și contemporană a Capitalei. Mircea Ochinciuc, membru în Consiliul de Conducere Teritorial al OAR București, a salutat de asemenea noua apariție editorială.

Lansarea Ghidului a constituit totodată o ocazie pentru cei prezenți de a face cunoștință cu sediul Filialei București a OAR, un spațiu aflat în șantier, care își propune să devină un reper în peisajul cultural bucureștean.

Volumul „București. Arhitectură. Un ghid adnotat”, semnat de Mariana Celac, Marius Marcu-Lapadat și Octavian Carabela, poate fi achiziționat la prețul de 59 de lei de la Filiala București a OAR, str. Academiei nr.18-20.