Prima paginăAnunțurimai 2016 › Atelier tehnic – Consolidarea structurilor cu fibre de carbon
17 mai 2016 • Profesional

Atelier tehnic – Consolidarea structurilor cu fibre de carbon

În cadrul programului Dezvoltare profesională continuă 2016, Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România anunță atelierul tehnic „Consolidarea structurilor cu fibre de carbon”, ce va avea loc vineri 27 mai, între orele 13-16, la Sala Milaneză a restaurantului Il Destino, str. Silvestru nr. 67, sector 2 București.

Lucian Mihai, technical manager & KPM Sika România, va prezenta o serie de sisteme de consolidare a construcțiilor bazate pe fibre de carbon și fibre de sticlă.

Vor fi prezentate sistemele constructive laminate din gama Sika și câteva lucrări relevante de referință, cu participarea dr. ing. Traian Popp, personalitate marcantă în domeniul ingineriei structurale, membru al Academiei de Științe Tehnice din România.

Dl. ing. Popp are o activitate de peste 50 de ani atât în mediul academic, predând timp de câteva decenii la Institutul de Arhitectură „Ion Mincu”, cât și în proiectarea a numeroase edificii de maximă importanță, dintre care amintim Sala Palatului, Teatrul Național din București, Televiziunea Română, Hotel Intercontinental București. A elaborat și publicat de asemenea numeroase studii ce au contribuit la dezvoltarea domeniului ingineriei structurale.

Participarea la atelierul tehnic este liberă pentru membrii OAR, în limita a 40 de locuri. Doritorii sunt rugați să se înscrie prin email la adresa oarbuc@rdsmail.ro până la data de 25 mai, ora 12.00.

Mai multe informații despre cursurile și atelierele tehnice, precum și calendarul complet al programului Dezvoltare profesională continuă 2016 pot fi găsite pe adresa http://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare-profesionala/ .

arh. Raluca Munteanu
Vicepreședinte OAR București