Prima paginăAnunțuriaprilie 2016 › Întâlnire cu candidații la Primăria Capitalei - joi 5 mai, ora 14:30, str. Academiei nr.18-20: Robert Turcescu, PMP
28 aprilie 2016 • Agenda O.A.R. București

Întâlnire cu candidații la Primăria Capitalei - joi 5 mai, ora 14:30, str. Academiei nr.18-20: Robert Turcescu, PMP

Stimați colegi,

Vă invităm joi 5 mai ora 14:30, în str. Academiei nr.18-20, la o întâlnire cu Robert Turcescu, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru postul de Primar General al Capitalei. 

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România privește apropiata campanie electorală pentru alegerile locale ca pe o oportunitate de a transforma într-un parteneriat real relația arhitecți - administrație publică, care să influențeze buna funcționare a orașului. De aceea, vă propunem să demarăm împreună o serie de întâlniri cu fiecare dintre candidații la Primăria Generală a Municipiului București. Scopul este acela ne a ne cunoaște în ipostaza de parteneri de dialog și de a dezbate împreună problemele majore ale Capitalei. 

Așteptăm în continuare, pe adresa anamariagoilav@oar-bucuresti.ro, până luni 2 mai, întrebările dumneavoastră, necesare pentru structurarea dezbaterii.

Colegiul Director OAR București
arh. Ana-Maria Goilav, Vicepreședinte