Prima paginăAnunțuriaprilie 2016 › Conferință de Presă rezultate proiect Campus Creativ
22 aprilie 2016 • Evenimente

Conferință de Presă rezultate proiect Campus Creativ

Cu bucurie,  Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană vă anunță încheierea cu succes a proiectului de educație urbană Campus Creativ. Alături de liceenii și studenții care locuiesc în Regie, am reușit să îmbunătățim design-ul și funcționalitatea spațiilor de socializare din campusul universitar și ale pasarelei Dâmbovița, printr-o serie de intervenții urbane.

Avem onoarea de a vă invita marți, 26 aprilie, ora 10:00, la conferința de presă organizată în sala de consiliu local a Primăriei Sector 6, București, Calea Plevnei nr.147-149.

În cadrul conferinței de presă, echipa de sociologi Campus Creativ vor face publice rezultatele cercetării privind nevoile de locuire și de petrecere a timpului liber locuitorilor din zona Regie, arhitecții proiectului vor prezenta intervențiile urbane realizate în luna aprilie în Regie, iar studenții de la LSAC ne vor împărtăși  experiența lor de implicare în viața comunității în care trăiesc acumulată în acest proiect.

După conferința de presă, începând cu ora 11:30, vom organiza o consultare publică alături de Centrul Cultural Sector 6 București, unde, împreuna cu asociațiile și grupurile de inițiativă active în Sectorul 6 vom dezbate principalele probleme ale sectorului și vom propune soluții de îmbunătățire a vieții comunității.

Vă așteptăm cu drag!

Program-10:00-11:00- Conferința de presă

                 11:00-11:30- Coffee break

                 11:30-13:00 – Consultare Publică

RSVP: Larisa Perde, larisa@pr-tist.ro / 0742.808.507