Prima paginăAnunțuriaprilie 2016 › A XI-a conferință INCD URBAN-INCERC
5 aprilie 2016 • Evenimente

A XI-a conferință INCD URBAN-INCERC

Stimați colegi,

Transmitem din partea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC anunțul privind organizarea a celei de a XI-a ediții a Conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială cu tema ”Cercetări integrate pentru orașe reziliente, confortabile și sigure”. Evenimentul va avea loc în 13 mai 2016 la sediul Sucursalei INCERC București.

05 aprilie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC organizează pe 13 mai 2016 la sediul sucursalei INCERC București cea de-a unsprezecea ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială având ca temp "Cercetpri integrate pentru orașe reziliente, confortabile și sigure". Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în materialul atașat [Conferința ATUAC.pdf].

Rugăm fiecare persoană interesată să participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinței, să se înscrie online până la data de 29 aprilie 2016 la https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform?usp=send_form și, pentru cei care vor prezenta, să trimită până la data de 15 aprilie 2016 rezumatul și lucrarea integrală d-lui dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru-Ionuț PETRIȘOR la adresa de e-mail alexandru.petrisor@incd.ro; lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 6 mai 2016 la aceeași adresă. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deși participanții înscriși după 29 aprilie 2016 vor putea susține comunicările.

Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și persoanele care s-au înregistrat în timp util vor avea acces. Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 6 mai 2016, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat, și afișate pe pagina Internet a conferinței (http://conf.incd.ro/).

Vă rugăm ca, în măsura posibilităților, să diseminați acest mesaj colegilor sau membrilor din instituția sau organizația Dvs., precum și colaboratorilor și altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, vă rugăm ca eventualele întrebări să le adresați direct persoanelor implicate la adresele indicate, și nu la adresa de la care ați primit mesajul.

Cu aleasă considerație,

CSI dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru I. PETRIȘOR

Director Științific, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă "URBAN-INCERC", București,

http://www.incd.ro/


Fișiere atașate: