Prima paginăAnunțurimartie 2016 › Prima ediție a revistei-album igloo
9 martie 2016 • Diverse

Prima ediție a revistei-album igloo

Stimați colegi,

La aniversarea a 15 ani de prezență în presa de arhitectură din România, Igloo media anunță apariția primei ediții a revistei-album igloo. habitat & arhitectură - noul format.
Pentru detalii vă invităm să consultați comunicatul de presă atașat.

Cu stimă ,

09 martie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-- 
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Igloo media, de 15 ani activa in presa de arhitectura din Romania, anunta intaia editie a revistei-album igloo.habitat&arhitectura.
O editie de colectie, cu un format nou, ce ilustreza prin grafica si forma fizica calitatea continutului.

Cu o aparitie la doua luni, incepand cu acest an aniversar, revista vine cu noutati si in ceea ce priveste structura editoriala, principalele rubrici fiind: Agenda, Teorie, City Plus, Proiecte, Dosar, Design.

 “Întotdeauna am fost interesați de formule grafice și editoriale limpezi, care privilegiază subiectele abordate, minimaliste în sensul lipsei de artificii și ornamentică, lizibile, clare, elegante și cred că albumele până acum publicate stau mărturie. Avem de astăzi înainte prilejul de a întări aceasta direcție și în publicația noastră principală, tratând revista ca pe un album, așa cum de fapt trebuie să fie o vitrina de arhitectură." Bruno Andresoiu, in editorialul noului numar.

Noul numar prezinta, in cele peste 150 de pagini, articole si proiecte nationale si internationale selectate in jurul temei principale: Transparenta materiala si imateriala - o tema pe cat de vasta si ofertanta,  pe atat de reclamatoare de rigoare si ordine.

Detalii despre noul numar igloo gasiti in comunicatul de presa atasat. Tot in atasament va rog sa gasiti coperta numarului si cateva imagini cu noul layout.



Aniela Macarin
PR & Comunicare
Igloo Media
www.igloo.ro