Prima paginăAnunțurimartie 2016 › Reminder conferința Dugher - 9 martie 2016
3 martie 2016 • Evenimente

Reminder conferința Dugher - 9 martie 2016

Vă reamintim că miercuri 9 martie va avea loc a VII-a ediție a conferinței tehnice DULGHER. Conferința este organizată de Ordinul Arhitecților din România filiala București și firmele Euro-Hold și Inginerie Creativă Marius Șoflete.

Conferința se va desfășura în sala de conferințe de la sediul TIAB, str. Pictor Verona nr. 17, lângă Casa Mincu, sediul Ordinul Arhitecților din România, începând cu ora 9:00.
Prin DULGHER dorim să creem o comunitate de specialiști din toate domeniile asociate construcțiilor din lemn – de la proiectare la execuție, de la legislație în domeniu la norme de practică, de la furnizori de materiale și producători de sisteme la beneficiari.

Conferința conține prezentări de proiecte realizate din lemn, în sisteme diferite, studii și experimente legate de construcțiile de lemn, precum și două expoziții (machete realizate de studenți arhitecți și fotografii din timpul execuției refugiului montan de la Călțun).

Participarea este deschisă tuturor profesioniștilor din domeniul construcțiilor de lemn, arhitecți, ingineri, producători, executanți ș.a., și se face cu înscriere prealabilă pe site-ul www.dulgher.ro

Mai multe detalii pe www.dulgher.ro și www.oar-bucuresti.ro

Atașăm programul și afișul evenimentului.

arh. Raluca Munteanu
Vicepreședinte O.A.R. București

-- 
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Fișiere atașate: