Prima paginăAnunțurifebruarie 2016 › O lume nouă - O nouă etapă Zeppelin
5 februarie 2016

O lume nouă - O nouă etapă Zeppelin

Stimați colegi,

Transmitem anunțul Zeppelin privind O lume nouă - O nouă etapă Zeppelin.

Cu stimă,

05 februarie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

O lume nouă.
O nouă etapă Zeppelin

În 2016, suntem la fel de obsedați de arhitectură, design, orașe, de
oamenii care le produc și folosesc. Însă țintim și mai sus și vă aducem de acum toate aceste lucruri prin două instrumente perfecționate: o publicație on-line în toată puterea cuvântului și un bookazine – un produs periodic spectaculos, de dimensiunile și calitatea unui album de arhitectură.

Platforma de arhitectură și design e-zeppelin

Azi, la nivel global, cam toate proiectele noi apar întâi pe net și abia
într-o a doua etapă în publicații de tip clasic. Nu găsești însă
întotdeauna o selecție potrivită și nici prea multe articole veritabile,
adică o analiză critică și o poveste și nu doar date despre o casă. Chiar și revistele publică pe site-urile lor doar un mic număr de proiecte, și, de obicei după apariția lor în print. Pentru contextul românesc, lucrurile stau chiar mai prost.

Răsturnăm această situație și transformăm site-ul nostru într-o publicație on-line consistentă, în care vor apărea în timp real articole despre cele mai noi și valoroase lucrări, cu precădere din România, dar și din practica internațională de excepție, despre concursuri, probleme majore, idei deștepte, evenimente care chiar merită urmărite. Un conținut dinamic, o prezență de zi cu zi, cu aceeași seriozitate, curaj și calitate marca Zeppelin.

Zeppelin Bookazine.
4 + 2 publicații

În ciuda profețiilor din ultimii ani, tiparul nu a murit. Internetul e bun și rapid, dar poți rata lucruri importante, și nu îți poate nici el da tot.
Peste tot în lume, oamenii cer (din nou) publicații tipărite de anvergură, cu conținut masiv și atent analizat, valabile și pe termen mai lung, prezentând ceea ce rămâne, dincolo de momentul imediat. Avem, iată, nevoie de obiecte reale, frumoase, cu un conținut și o realizare pregătite cu grijă.

Am construit așadar un format de tip *bookazine*, o formulă complexă care combină caracterul dinamic de revistă (apariție periodică, rubrici clar structurate, subiecte de actualitate) cu cel generos de album (număr de pagini și dimensiuni mari, hârtie, tipar și legătorie de top).
În fiecare an, cele patru numere cu apariție fixă – câte una pentru fiecare anotimp (cu apariții în lunile martie, iunie, septembrie și decembrie) vor fi acompaniate de două ediții speciale, dedicate unor teme majore.

Despre noi

Zeppelin este principala revistă de arhitectură, design și cultură urbană din România, referința esențială pentru profesioniști și pentru publicul avizat. De peste 15 ani, cititorii noștri primesc o selecție atractivă a celor mai valoroase lucrări, imagini de foarte bună calitate, analize și comentarii, poziții critice, o publicație bogată în planuri, detalii și informații tehnice, și dedicată noilor tehnologii.

Revista și celelalte publicații ale echipei Zeppelin au primit șase premii și șapte nominalizări la Bienala Națională de Arhitectură și la Anuala de arhitectură București. Am creat sau organizat peste 130 de evenimente – conferințe, expoziții de arhitectură, concerte, intervenții în spațiul public. Vă mulțumim că ne sunteți alături și ne provocați să fim mereu la înălțime.

www.e-zeppelin.ro
http://zeppelin-magazine.us4.list-manage.com/track/click?u=4576b4821a35892617ba6a637&id=526955b205&e=22bf73c113>

Copyright © 2016 zeppelin, All rights reserved.

Our mailing address is:
zeppelin
plantelor street, nr. 70
Bucharest 0
Romania